Viitorul Audi A7 va imprumuta interiorul de lux al lui A8

Luni, 04 Ianuarie 2010, ora 16:33
2065 citiri
Viitorul Audi A7 va imprumuta interiorul de lux al lui A8

Viitorul model A7 va folosi materiale de exceptie si finisaje bune, identice cu cele regasite pe nava amiral A8. Dimensiunile si pretul il vor pozitiona insa sub acesta dar deasupra lui A6.

Pe masura ce ne apropiem de momentul lansarii viitorului Audi A7, tot mai multe informatii se scurg dinspre Ingolstadt catre publicatiile internationale. Noul sedan cu cinci usi si profil de coupe este asteptat sa debuteze in toamna acestui an, vanzarile fiind programate pentru inceputul lui 2011.

Potrivit unor surse din interiorul constructorului german, A7 va impresiona prin calitatea exceptionala a interiorului, identica cu aceea regasita pe noua limuzina A8. Modelul se va pozitiona deasupra actualului A6, incercand astfel sa acopere golul dintre acesta si nava amiral A8.

Achim Badstubner, directorul de design Audi, a declarat ca A7 nu va fi atat de scump precum un A8. "In Germania exista o diferenta de 20.000 de euro intre cel mai scump A6 Avant si cel mai ieftin A8, ceea ce inseamna ca A7 va putea umple cu usurinta acest gol", a declarat Badstubner.

Viitorul sedan cu cinci usi va fi o combinatie intre actualele A6 si A8. De la fratele mai mic A7 va imprumuta podeaua, beneficiind de un ampatament identic, iar de la modelul de varf va prelua grija pentru detalii interioare si calitatea materialelor. Sub capota se vor regasi propulsoare diesel si benzina, disponibile deja pe ambele modele germane enumerate mai sus.

Spre deosebire de A5, viitorul A7 nu va avea parte de o varianta cu numai trei usi, despre care se spune ca ar fi dedicata burlacilor mai in varsta. Noul model va avea un caracter familist si va fi dedicata clientilor cu aspiratii inalte.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Audi A7, #interior Audi A7 , #masini