Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vrei o masina inmatriculata in Bulgaria? Vezi cat te costa

Marti, 30 August 2011, ora 08:33
12042 citiri
Vrei o masina inmatriculata in Bulgaria? Vezi cat te costa

Avand in vedere faptul ca Bulgaria are o legislatie foarte permisiva in ceea ce priveste vehiculele auto la "mana a doua", tot mai multi romani aleg fie sa-si inmatriculeze masinile aduse din strainatate in tara vecina, fie sa cumpere una gata inscrisa peste granita.

In prezent, se estimeaza ca in Romania sunt aproape 100.000 de masini cu numere de Bulgaria, dupa ce soferii au gasit aceasta solutie pentru a scapa de taxa de poluare, care poate ajunge si la cateva mii de euro.

Ziare.com a incercat sa afle pentru dumneavoastra cat costa o masina la mana a doua, inmatricultata in Bulgaria, conform informatiilor de pe site-urile de profil.

De exemplu, pentru un Suzuki Grand Vitara, fabricat in 2001 si cu 153.000 de km parcursi, veti fi nevoit sa platiti 2.750 de euro. Puterea motorului este de 110 cai, iar capacitatea cilindrica de 2.000 cm cubi. Printre specificatii, proprietarul mentioneaza culoarea metalizat, jante de aliaj, inchidere centralizata, geamuri si oglinzi electrice, radio/CD.

Pentru un Nissan Primera, inmatriculat in anul 2000, veti plati 3.000 de euro. Automobilul are 113.000 de kilometri parcursi, un motor diesel de 90 CP, capacitate cilindrica de 2.000 cm cubi. Cutia de viteze este manuala.

Suma de 2.900 de euro o veti da pentru un Chrysler Grand Voyager, fabricat in anul 1999, cu un motor de 2.500 cm cubi si 116 CP. Masina este de provenineta din Austtria, dar a fost inmatriculata in Bulgaria pe 10 august 2011. In ceea ce priveste clasa de poluare, aceasta se incadreaza la Euro 2. Masina are ABS, carlig remorcare, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, scaune incalzite, ESP, proiectoare ceata, incalzire auxiliara, bare portbagaj, geamuri colorate, parbriz incalzit

Un Volkswagen Golf, inmatriculat in anul 1999, cu 160.500 de kilometri parcursi, are un pret de vanzare de 3.500 de euro. Din punct de vedere tehnic, tebuie mentionat ca masina are 150 CP si o capacitate cilindrica de 1.800 cm cubi. De asemenea, masina are ABS, culoare metalizata, jante de aliaj, inchidere centralizata, servodirectie, geamuri electrice oglinzi electrice, radio/CD, GPL "Fobos" in garantie, jante BBS. Autoturismul se afla in Bulgaria, orasul Plovdiv.

Pentru un Ford Galaxy, diesel, fabricat in 1996, veti da 3.780 de euro. Acesta are un rulaj de 163.000 km, un motor de 1898 cm cubi, pe motorina, si o putere de 90 de cai. Desi este inmatriculata in Bulgaria, tara de origine a masinii este Germania. Autoturismul are ABS, carlig remorcare, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, scaune incalzite, ESP, proiectoare ceata, incalzire auxiliara, bare portbagaj, geamuri colorate, parbriz incalzit.

Daca vreti masina apartinand unei marci considerate de multi de "fite", atunci puteti sa va orientati catre un Audi A6. Avand in vedere ca masina are 12 ani, adica este inmatriculatata in 1999 si are 176.000 km parcursi, atunci pretul de 4.600 de euro se justifica. Autoturismul are 150 CP si o capacitate cilindrica de 2.496 cm cubi. Printre dotari se pot mentiona ABS, faruri xenon, jante de aliaj, senzor de parcare, inchidere centralizata, servodirectie, geamuri electrice, scaune piele, oglinzi electrice si radio/CD.

Desi are numare de Bulgaria, masina se afla in Republica Moldova, Chisinau, asa ca va trebui sa faceti un drum in plus pentru a o aduce in tara.

Un alt Audi, dar de aceasta data un A8, inmatriculat in strainatate, costa 8.800 de euro. Masina are ca an de fabricatie 2005 si un numar de 56.000 km parcursi.

Tot la categoria "masini cu pretentii" intra si un Mercedes-Benz S 430, pe care proprietarul sau il vinde cu 5.500 de euro. Singurele date disponibile despre masina sunt acelea ca a fost fabricata in anul 2001 si are in bord mentionati 138.170 de kilometri parcursi.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#masini Bulgaria, #masini inmatriculate in Bulgaria, #masini preturi Bulgaria , #masini