West Rent a Car, partener de incredere pentru inchirieri auto Timisoara

Advertorial
Luni, 21 Ianuarie 2019, ora 14:10
15620 citiri
West Rent a Car, partener de incredere pentru inchirieri auto Timisoara

West Rent a Car este o firma de inchirieri auto in Timisoara cu experienta in domeniul rent a car care ofera servicii la cel mai bun raport calitate / pret.

Grija pentru calitatea serviciilor oferite, siguranta, punctualitate, sunt doar cateva dintre aspectele pentru care clientii nostri ne percep ca fiind un partener de incredere pentru serviciile de inchirieri auto in Timisoara.

Exista mai multe optiuni atunci cand vine vorba de inchirieri auto in Timisoara, dar credem ca serviciul nostru de calitate va asigura sa obtineti siguranta si confortul de care aveti nevoie.

Ne-am extins serviciile facand livrari in orasele Lugoj, Arad, precum si preluari si predari pe raza municipului Timisoara si in aeroportul Traian Vuia.

Flota noastra de inchirieri auto include cate ceva pentru fiecare gust si buget. Oricare ar fi cerintele voastre, puteti fi sigur ca avem solutia de masini de inchiriat pentru dumneavoastra

Misiunea noastra este de a oferi servicii de calitate la cele mai bune preturi de inchirieri auto in Timisoara, rapiditate si flexibilitate in inchirierea masinilor prin eliminarea formalitatilor excesive existente uneori in domeniul Rent a Car.

Inchirieri auto Timisoara Aeroport

Daca ajungeti in aeroportul Traian Vuia din Timisoara (TSR) oferim posibilitatea de a prelua / preda masina gratuit. Autoturismele pot fi livrate gratuit in timpul orelor de program (Luni - Duminica 08:00 - 21:30).

West Rent a Car aplica in afara programului o taxa fixa de 10 euro in situatia de Preluare - Predare masina in afara programului (de la 21:30 - 08:00) din Timisoara sau Aeroportul Traian Vuia.

La sosire in aeroportul din Timisoara un agent West Rent a Car va va astepta la iesirea din incinta aeroportului cu o pancarta cu numele dumneavoastra. Semnarea contractului, precum si predarea masinii se face in aeroport.

Inchirieri auto Timisoara ieftine

Cauti inchirieri auto Timisoara ieftine? Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Timisoara la preturi mici.

West Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto LOW COST in extrasezon bazate pe transparenta, siguranta, punctualitate.

Toate tarifele de inchirieri masini afisate contin: TVA, ASIGURARE, KILOMETRI NELIMITATI, ROVINETA SI ASISTENTA RUTIERA.

Numarul nelimitat de kilometri se aplica doar pentru rezervarile de 4 sau mai multe zile. Masina pot fi inchiriata si in afara tarii pe anumite termene si conditii, tariful inchirierii respective se calculeaza in functie de perioada si km efectuati.

Preturi inchirieri auto Timisoara

Toate preturile de inchirieri auto West Rent a Car afisate contin TVA, ASIGURARE, ROVINIETA, KM NELIMITATI, ASISTENTA RUTIERA NON STOP si sunt aplicate exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Toate autoturismele noastre cu o vechime de pana in 5 ani includ in tariful inchirierii Asigurarea RCA + FULL CASCO. Pentru autoturismele cu o vechime de peste 5 ani oferim Asigurare RCA.

In vederea alegerii masinii potrivite va rugam verificati oferta de preturi si tipul autoturismelor de mai sus: clasa Mini - Chevrolet Spark, Toyota Ayogo, clasa Economy - Dacia Logan 2018, clasa Compact - Ford Fiesta sau Renault Clio modelele noi, Vw Jetta din clasa Medie, Chevrolet Cruze din clasa Standard, si nu numai.

Cerinte esentiale pentru inchirieri masini Timisoara

Pentru a inchiria o masina WEST RENT A CAR in Timisoara si Aeroport, clientii (atat persoane fizice, cat si persoane juridice) trebuie sa indeplineasca cerintele minime de varsta si trebuie sa verifice daca documentele de indentitate BULETIN sau PASAPORT nu au expirat:

1. Varsta minima 21 ani

2. Carte de identitate sau pasaport

3. Permis de conducere valabil cu vechime de minim un an

Inchirieri auto Timisoara fara card de credit

O conditie importanta pentru a inchiria o masina este de a avea un card de credit. Motivul pentru care ai nevoie de un card de credit este ca firmele de inchirieri auto opresc ca o garantie (depozit) de siguranta o anumita cifra, in functie de categoria de masini de inchiriat sau perioada de inchiriere efectiva. Cifra nu este retrasa mereu, ci doar blocata.

In momentul in care clientul returneaza masina fara daune, garantia este deblocata, anumite companii retin blocata si pana la cateva saptamani respectiva garantie, politica fiind simpla, siguranta deplina ca masiniile inchiriate nu au avut daune acunse.

Pe criteriul inchirieri auto fara card de credit in Timisoara ne-am angajat sa acceptam garantii si plati in cash, pentru a putea acoperi o gama mai larga de clienti si a putea oferi aceste servicii si celor care nu detin un card de credit (Visa, Maestro, Mastercard).

Pentru mai multe informatii specifice cu privire la suma termenilor de depozit si de carti de credit, cititi intotdeauna termenii si conditiile de inchiriere referitoare la oferta pe care ati ales-o, inainte de a face plata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Cum își fac oamenii singuri rău printr-o metodă simplă
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Cum își fac oamenii singuri rău printr-o metodă simplă
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#inchirieri auto Timisoara , #masini