Modelul care poate schimba motocicletele de maine

Sambata, 30 Noiembrie 2013, ora 10:24
2373 citiri
Modelul care poate schimba motocicletele de maine
Foto: Fox News

Un nou tip de motococicleta promite sa schimbe radical acest concept in viitor. Ea este destinata in special circulatiei prin oras.

Kawasaki J Concept transforma un tip de motocicleta sport, folosita pentru aventurile pe munte, intr-una care sa faca fata cu bine provocarilor orasului, scrie Fox News. Motocicleta are un dispozitiv special montat sub sa, acesta permitand modificarea inaltimii ei.

Astfel, distanta dintre roti se poate scurta, vehiculul putand sa devina mai inalt. Cand este folosita in varianta ei sport, cel care o conduce poate face modificarile necesare pentru a se bucura din plin de o asemenea experienta.

In cazul acestei utilizari, rotile din fata se apropie si mai mult una de alta, in timp ce rotile din spate raman in pozitia lor fixa. De fapt, aceasta motocicleta are patru roti. O particularitate pe care ea o are este aceea de a se putea apleca usor in cazul unor viraje, in ciuda numarului de roti.

Kawasaki J Concept este un vehicul electric, bateria fiind una speciala, de tip Gicacell, creata chiar de Kawasaki Heavy Industries. Aceasta motocicleta nu va intra in productia de serie, insa unele elemente vor fi prezente pe motocicletele viitorului, inclusiv motorul electric si aspectul ei demn de filmele SF.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#motocicleta kawasaki motor electric, #oras consum combustibil , #motocicleta