Primele două motociclete Harley Davidson au fost acordate, mai sunt 3 de câștigat la Vlad Cazino

Advertorial
Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 18:34
6956 citiri
Primele două motociclete Harley Davidson au fost acordate, mai sunt 3 de câștigat la Vlad Cazino
motociclete Harley Davidson Vlad Cazino FOTO: vladcazino.ro

Campania promoțională de toamnă derulată de Vlad Cazino se apropie de final, fiind deja acordate două dintre marile premii puse în joc - motociclete Harley Davidson customizate de ambasadorii de brand ai cazinoului online, celebrii actori de stand-up comedy Cătălin Bordea și Micutzu.

Până pe data de 25 noiembrie, se poate participa însă în continuare pentru premiile puse în joc, inclusiv pentru ultimele 3 motociclete Harley Davidson personalizate, care vor fi acordate în cadrul marii extrageri de la finalul lunii.

Primii 2 norocoși câștigători de premii incredibile la Vlad Cazino au intrat deja în posesia motocicletelor - este vorba despre Tiberiu P., din Tg. Mureș, născut în anul 1984 și Florin D. din București, sectorul 4, născut în anul 1991. Fiecare astfel de motocicletă de la legendarul brand american valorează peste 15.000 de euro.

Cătălin Bordea, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de divertisment din România, influencer și pe rețelele sociale din mediul online, a fost alături de câștigători la predarea oficială a premiilor. Alături de Micutzu, Bordea apare în imaginea de campanie ce ilustrează nu doar marile premii, ci și spiritul aparte al acestei promoții.

Alegerea de motociclete Harley Davidson nu a fost întâmplătoare, căci această marcă este în strânsă legătură cu distracția la cel mai înalt nivel, calitate în divertisment pe care o promovează mereu și Vlad Cazino, prin toate inițiativele sale (cea mai recentă fiind implicarea ca sponsor deosebit de activ la UNTOLD 2021, cel mai important festival de muzică din România și unul dintre cele mai apreciate la nivel internațional.

Pentru a avea șanse la cele 3 super motociclete Harley Davidson personalizate de ambasadorii de brand ai Vlad Cazino, dar și la alte premii în bani și avantaje extra la jocuri de noroc online, cei interesați trebuie să îndeplinească două cerințe simple: să opteze pentru promoție în contul de client pe platforma de cazino online vladcazino.ro, apoi să ruleze cel puțin 30 RON la jocurile preferate din secțiunile de sloturi, Live Cazino sau Bingo. Se poate juca atât de pe desktop, cât și din aplicația de mobil Vlad Cazino.

La fiecare astfel de rulaj de 30 RON, se acordă în mod automat un tichet care înseamnă o șansă la extragerea săptămânală și una la Marea Extragere de la finalul campaniei. Cei care au participat deja la promoție își pot crește numărul de șanse la premii până pe 25 noiembrie, căci mecanismul campaniei permite acumularea unui număr nelimitat de tichete.

Cine participă în aceste ultime zile la concursul Vlad Cazino va putea câștiga în primul rând unul dintre premiile acordate la ultima extragere săptămânală, cea din 26 noiembrie, unde se oferă următoarele beneficii: 2500 RON pentru locul 1, 1000 RON pentru locurile 2 - 5, 300 RON pentru locurile 6 - 50, 200 rotiri la 20 Super Hot (în browser, pe mobil) pentru locurile 51 - 100 și voucher bingo de 20 RON pentru locurile 101 - 150.

Ulterior, toate tichetele existente de-a lungul promoției vor fi reactivate și pentru Marea Extragere, unde se vor afla numele câștigătorilor celor 3 motociclete americane atât de apreciate oriunde în lume.

Toate jocurile de tip slot, mesele din Cazinoul Live și partidele de bingo sunt incluse în această promoție și nu există condiții de mize minime, astfel că toate mizele plasate cu bani reali sunt luate în considerare. Spre deosebire de alte promoții derulate de diverse companii, care oferă premii convenționale, campania Vlad Cazino are un concept inedit, cu premii ce constituie o premieră în sine cel puțin în sectorul de jocuri de noroc online.

De altfel, Vlad Cazino a oferit mereu astfel de premii originale, de exemplu lingouri de aur, gadgeturi de ultimă generație pentru fiecare cameră a unei locuințe sau pachete de festival cu extra avantaje la UNTOLD.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#motociclete, #harley davidson, #vlad casino , #motocicleta