Skoda a lansat noul Superb Combi in Romania

Joi, 25 Martie 2010, ora 16:12
1917 citiri
Skoda a lansat noul Superb Combi in Romania

Skoda Superb Combi a fost lansat oficial pe piata din Romania. Modelul are un pret

de pornire de 20.403 euro cu TVA inclus si este oferit alaturi de o reducere speciala, care scade pretul de achizitie la 18.281 de euro cu TVA inclus.

Cehii de la Skoda au lansat versiunea Combi a noului Suberb pe piata din Romania. Modelul a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt in toamna anului trecut si este disponibil pentru achizitie pe piata din Romania de peste doua saptamani.

Scopul lui Superb Combi este de a oferi cel mai mare spatiu din clasa sa, alaturi de costuri de intretinere scazute si un nivel ridicat al practicalitatii si habitabilitatii.

Skoda Superb Combi pleaca de la 20.403 euro cu TVA, pret valabil pentru motorizarea 1.4 TSI de 125 CP cuplata unei transmisii manuale cu sase trepte. Versiunea entry-level in gama diesel este un motor 1.9 TDI PD de 105 CP, oferit la pretul de 21.462 de euro, urmat de noile 2.0 TDI CR (common rail), echipate cu un filtru de particule, care respecta normele euro 5.

Motorul TDI de 2.0 litri cu tehnologie common rail si filtru de particule este oferit in doua versiuni de putere - 140 CP si 170 CP. Versiunea de 140 CP pleata de la 24.944 de euro cu TVA inclus, in timp ce versiunea de 170 CP pleaca de la 25.778 de euro cu TVA inclus.

Clientii Skoda pot opta si pentru un motor TSI de 1.8 litri care ofera 160 CP, acesta pornind de la 24.393 de euro cu TVA inclus sau pentru un V6 FSI de 3.2 litri care ofera 260 CP si este oferit alaturi de o cutie de viteze DSG cu sase trepte si tractiune integrala, acesta avand un pret de pronire de 33.226 de euro cu TVA inclus.

Atat motorul 1.8 TSI de 160 CP, cat si unitatea TDI CR de 2.0 litri si 170 CP sunt oferit intr-o versiune cu tractiune integrala. In cazul in care un client doreste unul dintre cele doua motoare de mai sus alaturi de un sistem de tractiune integrala, acesta are la dispozitie doar transmisia manuala cu sase trepte.

Noul Superb Combi beneficiaza de un portbagaj care ofera 633 de litri in configuratia standard si 1.865 de litri in cazul in care bancheta din spate este rabatata complet. Rabatarea completa a banchetei din spate lasa in urma o podea plata, iar cei de la Skoda ofera si un sistem de glisare al podelei, care aduce marginea exterioara a podelei cu 50 miliemetri in afara caroseriei si acea sectiune poate sa sustina pana la 90 kilograme. Usa

hayonului este deschisa si inchisa in mod electric, iar aceasta are un sistem care permite reglarea inaltimii maxime la care se ridica atunci cand este deschisa, pentru a nu jena clientii mai scunzi si pentru a nu cauza probleme in parcari cu tavanul la inaltime joasa.

Printre elementele standard de siguranta ale acestui model putem enumera sistemele ESP(de data aceasta activat in permanenta fara posibilitatea decuplarii), ABS, MSR (sistem reglaj moment motor, ASR, diferential cu alunecare limitata controlat electronci, asistenta hidraulica la franare HBA, sistem de monitorizare al presiunii in pneuri, airbag-uri fata sofer si pasager, precum si airbag-uri laterale fata, dar si airbag-uri pentru cap fata si spate.

Prin acest model, Skoda tinteste atat clientii actuali, cat si persoanele care au auzit de marca lor, dar si clientilor care doresc sa achizitioneze o flota de modele noi. Totodata, cehii de la Skoda tintesc noul Superb Combi si spre clientii noi ai marcii, are nu au mai detinut pana acum o Skoda dar au nevoie de facilitatile oferite de acest model. La dezvoltarea acestui model, inginerii Skoda au avut "mana libera", facand noul Superb Combi "exact asa cum au dorit".

Continuarea pe Automarket.ro

Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Un pachet important de legi, care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, a fost adoptat miercuri, 24 aprilie, de Parlamentul...
OMV Petrom va livra dividende de 2,6 miliarde lei din profitul net de anul trecut. Ce randament au avut acțiunile producătorului de petrol la BVB
OMV Petrom va livra dividende de 2,6 miliarde lei din profitul net de anul trecut. Ce randament au avut acțiunile producătorului de petrol la BVB
OMV Petrom a informat piaţa de capital că adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii a decis pe 24 aprilie distribuirea unui dividend brut de 0,0414 lei pe acţiune din profitul...
#Skoda Superb lansare Romania, #Skoda Superb Combi , #piata auto Romania