ATVROM domina chiar si prin prezenta sa in mediul online!

Advertorial
Joi, 11 Mai 2017, ora 16:11
17376 citiri
ATVROM domina chiar si prin prezenta sa in mediul online!

(P) Cresterea in vanzari ATV nu a fost nicicand mai usoara, mai ales acum cand ATVROM, liderul vanzarilor de ATV, motociclete, scutere sau skijet-uri, sub marci recunoscute ca si Sea-doo, Can-Am, Kawasaki, Linhai sau Polaris a lansat noul website de achizitii online, atvrom.ro.

ATVROM a dominat dintotdeauna piata de vanzari ATV, motiv pentru care nici web design-ul site-ului nu putea fi mai prejos, asadar era de asteptat un design de impact, de aceea importatorul nu a dezamagit nici de aceasta data la categoria calitate si profesionalism, adaptand sectiuni user-friendly potrivite chiar si celui mai pretentios utilizator.

Insa impactul nu este singura caracteristica care este urmarita in cadrul implementarii website-ului, deoarece noua tema aduce cu ea posibilitatea de a urmari si compara produse, prin intermediul unei calitati foto incredibile dar mai ales cu ajutorul unui test-drive spectaculos.

Noi am urmarit achizitia unui Polaris Slingshot SL si am ramas uimiti de rezultatul testului, pe care il poti vizualiza si tu aici.

Meniul aflat de o parte si de alta a unei galerii foto impresionante, ofera posibilitatea de a naviga cu usurinta printre categoriile de produse si servicii oferite. Iar pentru ca tu sa poti face alegerea potrivita, ai posibilitatea de a citi Review-urile altor cumparatori dar si opiniile utilizatorilor activi pe website.

Iar pentru ca vanzarea de autovehicule de tipul ATV -urilor, motocicletelor, skijet -urilor sau chiar snowmobilelor necesita personalizare sau intretinere in functie de cumparator, ATVROM a creat o sectiune de accesorii ATV sau echipamente moto, oferind ocazia de a-ti personaliza autovehiculul in functie de necesitati.

Noua tema s-a dorit a fi una benefica pentru utilizator, asadar deoarece domeniul sporturilor extreme este unul complex, au fost create sectiuni precum Ajuta-ma sa fac alegerea potrivita sau Cum cumpar pentru ca utilizatorul sa poata primi suportul necesar, in vederea achizitionarii unui autovehicul potrivit.

Asadar, daca te vei afla in indecizia de a alege intre un si vei avea parte de tot suportul necesar pentru a-l alege pe cel potrivit tie.

Iar pentru ca orice magazin online include si promotiile de rigoare, ATVROM pune la dispozitie o sectiune special creata pentru ca tu sa fi la curent cu produsele atv de vanzare la pret redus, asadar ce poate fi mai tentant decat un ATV Kawasaki Brute Force 300 aflat la pret promotional?

Si pentru ca ATVROM a creat o intreaga comunitate in jurul brand-ului sau, cu scopul de a intretine utilizatori permanent conectati la noile actiuni din lumea sportului extrem, te poti conecta oricand accesand sectiunea de Stiri pentru a afla cele mai noi evenimente din domeniu, petrecute oriunde in lume. Noi am auzit ca Indian Motorcycle va fi sponsorul oficial al festivalului Wheels & Waves 2017, intra si tu pentru detalii!

ATVROM este localizat si in alte orase precum Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti, asadar optiunile de vizualizare in mod direct a produselor sunt nenumarate.

Acceseaza noul web site ATVROM sau te invitam la o vizita in showroom. Adresa din Bucuresti, Splaiul Unirii, Nr. 168.

  • Tel/Fax: 031 805 90 43
  • Mobil: 0730 730 726 - Director Vanzari
  • E-mail: office@atvrom.ro
  • Orar: L-V: 9 AM - 6 PM

Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
În toată Europa, munca agricolă este dependentă de migrație. Încă dinainte de aderarea la Uniunea Europeană, sezonierii români mergeau la culesul recoltelor în Spania sau Italia. Intrarea...
#Polaris Slingshot ATV , #piata auto