Care sunt avantajele achizitionarii de piese auto online

Advertorial
Miercuri, 22 Martie 2017, ora 14:37
14780 citiri
Care sunt avantajele achizitionarii de piese auto online

(P) La achizitionarea unei masini, orice sofer isi asuma si responsabilitatea de a o ingriji, indiferent ca este o masina noua sau rulata. Pe langa curatarea masinii si plata diverselor taxe aferente, conducatorii auto au si obligatia nescrisa de a se preocupa de buna functionare a automobilului, iar asta include si inlocuirea pieselor uzate atunci cand este nevoie.

Shopping-ul online ia din ce in ce mai multa amploare, devenind o optiune preferata si in ceea ce priveste achizitia de piese si accesorii auto.

Cele mai importante 4 avantaje ale achizitionarii de piese auto online

1. Economisirea timpului

Un beneficiu major pe care il au persoanele care cumpara piese si accesorii auto online este ca economisesc foarte mult timp. In doar cateva minute produsele pot fi adaugate in cos din cateva click-uri, evitand cozile si agitatia din magazine, la fel ca si timpul de deplasare catre magazinele fizice.

2. Confortul sporit

Achizitionand online orice tip de produs inseamna, de fapt, un plus de confort. Acest lucru este si mai accentuat in cumpararea de piese auto, deoarece ele sunt de regula mai grele sau mai voluminoase, deci mai dificil de transportat atunci cand sunt luate din magazin. Cumparandu-le online, ele sunt trimise prin intermediul firmelor de curierat, la orice adresa.

3. Accesibilitatea informatiilor

Internetul abunda de informatii utile care sa vina in ajutor pentru alegerea celor mai bune piese auto. Cele mai multe dintre site-uri descriu complet produsele, au sectiuni de review-uri de la alti cumparaturi, toate pentru a lua cea mai buna decizie de achizitie.

4. Ofertele mai avantajoase

De regula, produsele care se vand in mediul online se regasesc la preturi mai reduse, datorita faptului ca respectivii comercianti nu platesc chirie pentru un spatiu fizic sau alt fel de taxe.

Pe autohut.ro ofertele de pret sunt accesibile, pentru ca orice sofer sa isi poata permite sa achizitioneaze piese auto de calitate pentru masina sa.

Care sunt beneficiile achizitionarii de piese si accesorii auto de pe Autohut.ro

Autohut ofera clientului posibilitatea de a opta pentru una dintre urmatoarele modalitati de intrare in posesie a produselor: livrare prin curier sau ridicare personala de la sediu.

Pentru comenzile mai mari de 399 de lei, care insumeaza produse cu o greutate sub 20 de kg, livrarea este gratuita, la fel ca si in cazul ridicarii personale.

Varietatea de produse este un alt avantaj pe care il ofera Autohut. Categoriile foarte bine structurate.

Preturile mici sunt cel de-al treilea motiv pentru care achizitionarea de piese auto de pe acest magazin online este o optiune de luat in calcul. Periodic, clientii beneficiaza de promotii la articole si accesorii pentru masina selectionate.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#piese auto online, #magazin piese auto , #piata auto