Programul Prima masina - Prea putin, prea tarziu

Vineri, 07 Noiembrie 2014, ora 11:52
3601 citiri
Programul Prima masina - Prea putin, prea tarziu

Programul guvernamental de stimulare a cumpararii de autoturisme noi, prin care statul ar urma sa incurajeze achizitia unei masini, va beneficia in 2014 de un plafon total al garantiilor de 50 de milioane de lei.

Proiectul normelor de implementare a acestui program a fost postat de-abia in ultima zi a lunii octombrie pe site-ul MFP.

Potrivit proiectului, persoanele fizice cu varsta cuprinsa intre 18-35 de ani (inclusiv) la data aprobarii creditului vor beneficia de finantare - exclusiv dobanzile si comisioanele bancare si alte sume datorate de beneficiar in baza contractului de credit - care va acoperi maximum 95% din pretul de achizitie prevazut in factura proforma. Din finantarea acordata, 50% va reprezenta garantia statului.

Programul Prima Masina intarzie: Cand va intra in vigoare

Persoanele cu varsta de peste 36 ani (inclusiv) la data aprobarii creditului vor beneficia de finantare - exclusiv dobanzile si comisioanele bancare si alte sume datorate de beneficiar in baza contractului de credit - care va acoperi maximum 90% din pretul de achizitie prevazut in factura proforma.

Din finantarea acordata, 40% va reprezenta garantia statului. Citeste mai multe despre programul Prima masina - Prea putin, prea tarziu pe Curs de Guvernare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#prima masina bani stat, #program prima masina fonduri, #conditii accesare program prima masina, #prima masina criterii , #Prima masina