Rabla 2015: 14.000 de tichete rezervate - ANAF, MAI si CEC se afla printre beneficiari

Joi, 13 August 2015, ora 19:05
2260 citiri
Rabla 2015: 14.000 de tichete rezervate - ANAF, MAI si CEC se afla printre beneficiari
Foto: Arhiva Ziare.com

Aproximativ 14.000 din cele 25.000 de tichete puse la dispozitia persoanelor fizice si juridice pentru achizitionarea de autovehicule noi prin programul Rabla 2015 au fost rezervate, printre cei mai importanti beneficiari numarandu-se ANAF, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) si Garda de Mediu.

Pana in prezent, in sistemul informatic al Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), care gestioneaza programul Rabla, au fost rezervate pentru persoanele fizice si juridice, aproximativ 14.000 de tichete.

Pana in prezent, la registratura AFM au fost depuse peste 1.500 de dosare de catre persoanele juridice si institutiile publice. Au fost analizate 831 de dosare, din care 411 dosare au fost acceptate, pentru 1.380 de autovehicule, si 420 de dosare au fost respinse.

Rabla 2015: Mii de tichete rezervate deja. Senatul si SIE, printre beneficiari

Lista persoanelor juridice si a institutiilor publice, care au fost acceptate in program, este publicata pe site-ul AFM.

Persoanele interesate sa participe la Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national pot depune dosarele de finantare la sediul AFM, pana la data de 30 septembrie 2015.

Printre noii beneficiari ai programului Rabla dintre persoanele juridice, se numara:

  • Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), care a rezervat 118 tichete, in timp ce directiile sale regionale din Brasov si Dolj au mai rezervat alte 10;
  • MAI - Directia Generala Logistica - 77 de tichete;
  • Garda de Mediu - 63 de tichete;
  • CEC Bank - 53 de tichete;
  • Autoritatea Rutiera Romana - 14 tichete:
  • Alte 67 de tichete sunt rezervate de o unitate militara din Bucuresti, a carei constestatie a fost acceptata dupa respingerea initiala a dosarului.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#tichete rabla 2015, #Rabla 2015, #institutii rabla 2015 , #programul rabla