Vezi de cand incepe programul Rabla 2012

Duminica, 18 Martie 2012, ora 12:33
5030 citiri
Vezi de cand incepe programul Rabla 2012
Foto: opiniatimisoarei.ro

Programul Rabla 2012 va porni luni, prin inscrirea si validarea colectorilor si producatorilor, informeaza Ministerul Mediului si Padurilor.

Proprietarii se pot adresa firmelor colectoare pentru casarea autoturismelor vechi incepand din data de 3 aprilie si pana in 19 noiembrie 2012, se arata intr-un comunicat.

Pentru acest an, Administratia Fondului pentru Mediu a prevazut un buget de 114 milioane lei, care permite scoaterea din uz a 30.000 de autoturisme mai vechi de 10 ani.

Ca si in 2010 si 2011, cuantumul primei de casare este 3.800 lei, fiind exprimata printr-un tichet cu valoare nominala. De asemenea, pentru achizitionarea unui autovehicul nou pot fi utilizate cel mult trei tichete valorice.

Prin Programul Rabla, in ultimii doi ani, au fost casate 305.964 autoturisme uzate si au fost achizitionate 101.766 autoturisme noi, dintre care, 40.269 de origine autohtona.

Lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati sa participe in anul 2012 la Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national, precum si cea a operatorilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz vor fi publicate pe site-ul AFM, in cadrul sectiunii "Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2012".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Program Rabla 2012, #tichete Program Rabla, #masini program Rabla , #programul rabla