Certificat nou obligatoriu la vânzarea mașinii. Documentul emis de RAR conține istoricul complet al autovehiculului
Auto / rar auto pass
Camera Deputaților a adoptat marți, 25 aprilie, o lege care modifică radical regimul comercializării vehiculelor în România. Potrivit legii trimise spre promulgare, vânzarea unei mașini va fi condiționată de un document obținut de la RAR. „RAR Auto-Pass” este valabil pentru 60 de zile și trebuie obținut de vânzător. ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei rar auto pass . Această zonă va concentra articolele categoriei Auto din Ziare.Com care au subiectul principal: rar auto pass.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - rar auto pass, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Auto , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.