Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bentley lanseaza o editie speciala a lui Continental

Vineri, 11 Septembrie 2009, ora 11:33
705 citiri
Bentley lanseaza o editie speciala a lui Continental

Englezii de la Bentley vor lansa noul Continental Series 51 la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul a fost creat in cinstea departamentului de design din Crewe, care a fost infiintat in anul 1951.

Aceasta editie speciala a lui Bentley Continental prezinta o serie de elemente deosebite atat la interior, cat si la exterior si are o serie de elemente de design diferite fata de cele ale versiunii standard a lui Continental.

Interiorul acestei editii speciale Bentley prezinta o combinatie de trei culori, dintre care predomina nuanta Albastru Imperial. Cea de-a doua nuanta prezenta la interiorul acestui model este alb, pe cand cusaturile sunt facute cu ata maro.

Scaunele au o cusatura deosebita la nivelul spatarului, care are un tipar de diamant. Pragurile au un ornament pe care este inscriptionat numele acestui model, iar covorasele din masina se asorteaza cu interiorul, urmarind aceeasi tendinta cromatica.

Exteriorul modelului Bentley Series 51 Continental iese in evidenta prin jantele din aliaj usor de 20 inch, care au 14 spite polisate.

Aripile din fata au o inscriptie speciala care marcheaza aceasta editie speciala, iar clientii Bentley pot comanda si o vopsea in doua tonuri, pentru a oferi un contrast deosebit intre capota, plafon si portbagaj in comparatie cu restul caroseriei.

Modelul Bentley Series 51 Continental este disponbil deja pentru comanda.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#editie speciala Continental, #Bentley , #salon auto