Ce scrie presa straina, despre modelele duse de Dacia la Paris: O cura de tinerete. In sfarsit sexy!

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 13:28
22940 citiri
Ce scrie presa straina, despre modelele duse de Dacia la Paris: O cura de tinerete. In sfarsit sexy!
Foto: Arhiva Ziare.com

Modelele prezentate de Dacia la salonul auto de la Paris au fost bine primite de presa de specialitate, fiind considerate, potrivit unora dintre comentarii, o cura de tinerete conferita de restilizare.

Iata ce scriu publicatiile straine:

Caradisiac.com

Dacia Longan, in sfarsit sexy. Star al vehiculelor low-cost, Logan profita de evenimentul de la Paris pentru a oferi o cura de tinerete, prin intermediul restilizarii. Modelul Logan este bine instalat pe piata din Franta, iar principalul argument este, in mod evident, raportul calitate/pret.

Pentru o putere mai mare de seductie, Logan a beneficiat cu ocazia salonului de la Paris de o usoara restilizare. Daca unele modificari sunt aproape imperceptibile, nu este si cazul celor de la Logan. Acestea sunt frumoase si vizibile, majoritatea fiind in partea frontala, care aduc cu cele ale Duster.

Grila, bara de protectie, farurile sunt complet noi si acelasi lucru este valabil pentru partea din spate, cu bara de protectie din spate si stopuri. Logan mosteneste in premiera o semnatura vizuala distincta.

Evolutii asemanatoare se regasesc si in interior, noteaza publicatia, care remarca noul motor in trei cilindri si o veste buna, nicio modificare a preturilor, cuprinse intre 7.790-12.750 de euro.

Auto-moto.com

Dacia nu a prezentat inca o noua generatie pentru Dacia Duster, doar un facelift, pentru Logan si Sandero. Era timpul si pentru acestea, avand in vedere ca versiunile braziliene ale ambelor modele au deja doi ani. Compania a reimprospatat farurile pe fata si spate si a modernizat cabinele.

Lavoixdunord.fr

La standul Dacia, vedetele sunt modelele Sandero si Logan restilizate. Din punct de vedere estetic, modificarile sunt minimale, la grile, bare de protectie si faruri. La interior, volan si tapiterie noi.

Autoexpress.com

Dacia a introdus la salonul auto de la Paris un trio de modele restilizate. Versiuni actualizare pentru Sandero, Sandero Stepway si Logan MCV si un nou motor de 1 litru. Motorul Renault poate dezvolta 74 de cai putere si imbunatateste eficienta consumului cu 10%.

Noul motor vine in locul actualului motor pe benzina de 1,2 litri. Toate cele trei modele beneficiaza de imbunatatiri similare cu cele ale versiunii Duster pentru 2016, intre care un nou model de faruri LED. Grilele, barele de protectie sunt reproiectate in linie cu cele ale SUV-ului. Si Dusterul a primit o cutie de viteze automata EDC.

Autocar.co.uk

Gama Dacia Sandero va fi actualizata pentru anul 2017. In fruntea listei de modificari se afla farurile cu lumi de zi LED, o bara din fata modificata si o grila mai proeminenta.

In spate, farurile sunt noi, iar in interior au fost introduse materiale noi si spatii mai practice de stocare. Schimbarile au fost aplicate la Sandero, Sandero Stepway si Logal MCV.

Gama va beneficia de un nou motor de 1 litru si 74 de cai putere, mai eficient din punctul de vedere al consumului, potrivit Dacia, si mai ecologic.

Citeste si Salonul Auto Paris 2016: Masini electrice care seamana cu nave spatiale si modele vechi reinventate (Foto&video)

Modelele restilizate Sandero sunt considerate inca cele mai accesibile masini noi, potrivit producatorului, sugerand ca pretul de pornire, de 5.995 de lire sterline, nu va consemna modificari majore in 2017. Preturile urmeaza sa fie confirmate, iar vanzarile vor incepe probabil in lunile urmatoare.

Carbuyer.co.uk

Dacia a debutat la Paris cu modele improspatate. Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV si Duster au beneficiat de o serie de imbunatatiri, iar noile versiuni vor fi disponibile pe piata britanica spre sfarsitul anului 2016.

#Dacia succes salon Paris, #Dacia Logan restrilizat Paris, #Salon Auto Paris, #salon auto paris 2016 , #salon auto
Comentarii