Avantajele autoutilitarelor ca vehicule de business

Advertorial
Vineri, 04 Iunie 2021, ora 16:33
7640 citiri
Avantajele autoutilitarelor ca vehicule de business
autoutilitara FOTO: dtservices.ro

Cand vine vorba de infiintarea unei flote de afaceri, alegerea transportului nu este o decizie banala. Tipul de activitate, materialul de transportat sau distanta de parcurs schimba optiunile disponibile si ingreuneaza gasirea vehiculului cel mai potrivit pentru fiecare caz.

Ce factori trebuie luati in considerare? Odata ce ati optat pentru autoutilitare ca vehicule ale companiei, este timpul sa le gasiti pe cele mai potrivite pentru afacerea dumneavoastra. Fie ca optati pentru vehicule noi sau second hand, trebuie sa tineti cont de o serie de caracteristici, astfel incat acestea sa raspunda nevoilor companiei dumneavoastra.

I. Luati in considerare atat dimensiunile, cat si volumul de marfa daca activitatea principala a afacerii dumneavoastra este transportul de marfuri.

II. Estimati daca autoutilitarele companiei vor calatori doar in oras sau daca, dimpotriva, vor face calatorii pe distante lungi.

III. Accesul la portbagaj sau la zona de incarcare este, de asemenea, important.

IV. Unele vehicule comerciale au incorporate sisteme de siguranta de inalta tehnologie. Deci, chiar daca ati decis sa cumparati o autoutilitara second-hand, cautati in ea echipamente de siguranta adecvate si fiabile.

Care sunt avantajele unei autoutilitare?

Mai mult spatiu. Probabil ca o duba de baza ofera acelasi serviciu ca o masina, dar cu putin mai mult spatiu. In functie de modelul ales, atunci cand cumpara autoutilitare noi sau second hand, antreprenorul sau transportatorul pot transporta mai multe pachete decat intr-un vehicul utilitar.

Versatilitate mai mare. Furgonetele companiei si echipamentele acestora permit ocuparea integrala a spatiului pentru transferul de marfuri sau pentru transportul de persoane.

Confort si usurinta in utilizare. Fiind mai spatioase decat masinile, acestea permit calatoria cu mai multe incarcaturi fara probleme. Sunt usor de parcat si de condus.

Avantajele economice. Profesionistii care desfasoara activitati independente pot deduce partial sau total din pretul de achizitie al utilitarelor achizitionate.

Afis publicitar mobil. Proprietarul isi poate eticheta vehiculul utilitar astfel incat sa fie cunoscut oriunde merge.

Daca inca mai aveti indoieli cu privire la avantajele de a avea o autoutilitara pentru afacerea dumneavoastra sau doriti sa cunoasteti ultimele noutati din sector, alegeti dealerul Iveco Romania si optati pentru autoutilitare Iveco.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#masina, #autoutilitara, #business , #stiri auto