Ce trebuie sa cauti atunci cand inchiriezi un microbuz sau autocar?

Advertorial
Miercuri, 20 Ianuarie 2021, ora 13:23
7699 citiri
Ce trebuie sa cauti atunci cand inchiriezi un microbuz sau autocar?

Inchiriere autocare: reguli de siguranta

Inchirierea de vehicule inseamna confort si economii de costuri, mai ales atunci cand trebuie sa oferi transport unui numar mare de persoane. Astazi, acest serviciu este destul de popular si este oferit de multe companii. Compania FlorinTrans ofera recomandari practice cu privire la serviciul de inchirieri microbuze: ce sa cauti si ce trebuie sa stii pentru a transporta pasagerii in siguranta.

  • O conditie prealabila pentru orice companie de transport este licenta de transport de calatori si asigurarea. Acest lucru trebuie verificat inainte de semnarea unui contract.
  • Numarul de masini din companie. Clientul trebuie sa fie sigur de inlocuirea la timp a vehiculului in cazul unei defectiuni a celei comandate.
  • Curatenia si aspectul prezentabil al microbuzului si autocarului. Nu conteaza cine este pasagerul: copii, proaspat casatoriti, o delegatie straina sau o companie care iese in mediul rural - o companie care se respecta pe sine si clientii sai are masini ingrijite.

In continuare, vei regasi principalele categorii de persoane care sunt pasageri ai vehiculelor inchiriate.

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi un autocar scolar

  • Compania de transport trebuie sa aiba un permis pentru a transporta copii.
  • Grad ridicat de siguranta a vehiculului.
  • Prezenta unui permis de inspectie tehnica trecuta.

Compania FlorinTrans are la dispozitie microbuze si autocare concepute pentru transportul scolarilor: care sunt intretinute, curate si confortabile.

Ziua nuntii este un eveniment memorabil si, prin urmare, nu ar trebui sa fie stricate de aparitia unor probleme, precum transportul gresit.

Ce trebuie sa stii atunci cand comanzi un microbuz pentru luna de miere

  • Atunci cand comanzi un autocar pentru un eveniment de nunta, merita sa soliciti companiei fotografii ale clientilor proaspat casatoriti si recenzii ale acestora.
  • Inspectia habitaclului si aspectul transportului vor ajuta sa arate decent in ochii tuturor oaspetilor care vor merge cu vehiculul la cununia civila sau la petrecerea de nunta. Autobuzul trebuie sa fie in stare buna si curat.
  • Citirea atenta a tuturor clauzelor contractului este o garantie a participarii in timp util la toate evenimentele de nunta si a mentinerii unei dispozitii excelente, atat pentru tinerii casatoriti, cat si pentru oaspeti.
  • Clarificarea datei si orei livrarii transportului nu este niciodata inutila. De asemenea, poti intreba daca este posibil sa prelungesti serviciul de inchirieri autocare sau microbuze "la fata locului".
  • Un alt punct important: este decorarea autobuzului inclus in inchiriere sau daca este posibil pentru o taxa suplimentara.
  • Cel mai bine este sa faci o comanda pentru transport in avans, pentru garantia ca va exista disponibilitate vehiculului in ziua evenimentului.

Multe companii mici care practica transportul de calatori nu respecta intotdeauna toate cerintele de siguranta si confort ale clientilor lor.

Ce trebuie sa stii pentru a evita sa devii victima escrocilor?

  • Nu trebuie sa ai incredere intr-o companie care promite prea multe pentru un pret foarte mic: economiile in aceasta chestiune pot aduce cheltuieli mari, atat financiare, cat si de timp.
  • O conditie prealabila pentru incheierea unui contract este executarea scrisa a acestuia.
  • Comanda unui autocar sau microbuz prin Internet trebuie facuta dupa ce ai verificat flota companiei si starea tehnica a acestora.

Pe scurt, atunci cand inchiriezi un autocar, trebuie sa acorzi atentie fiecarui aspect si sa pui intrebari daca ceva nu este clar. Iar usile companiei FlorinTrans sunt intotdeauna deschise pentru tine!

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#inchiriere microbuz, #inchiriere autocar , #stiri auto