Despagubiri morale, recuperare cheltuieli si pierderi financiare cuvenite in caz de accident auto

Advertorial
Miercuri, 10 Februarie 2021, ora 11:12
13323 citiri
Despagubiri morale, recuperare cheltuieli si pierderi financiare cuvenite in caz de accident auto

Ati auzit de CEDE? CEDE - Centrul European de Despagubiri este o companie multinationala, parte a grupului financiar EuCO Polonia (lider pe piata despagubirilor in Europa Centrala si de Est). CEDE este prezenta in Romania din anul 2012 si este cea mai bine cotata companie din cadrul grupului financiar EuCO (din care fac parte alte 32 de companii din Europa).

CEDE are peste 40.000 de dosare in lucru la sediul central din Bucuresti, avand in portofoliu zeci de mii de clienti multumiti, care au incasat despagubiri in urma accidentelor auto. Prin intermediul expertilor sai, CEDE - lider pe piata despagubirilor din Romania, ofera garantia obtinerii unor despagubiri corecte.

Cum va ajuta CEDE in cazul vatamarilor corporale. Compania ajuta persoanele vatamate in accidente rutiere sa obtina despagubirile cuvenite din partea societatii de asigurari la care soferul vinovat de producerea evenimentului rutier a avut polita RCA. Compania poate obtine cea mai mare suma de despagubire pentru: sofer, pasagerii soferului nevinovat, pasagerii soferului vinovat, pietoni, motociclisti, biciclisti. Mai mult, CEDE va ajuta sa obtineti despagubiri chiar daca ati fost vatamat in urma unui eveniment rutier petrecut in urma cu 3 ani.

Cum va ajuta CEDE in cazul unui accident mortal. In cazul in care ati pierdut pe cineva drag intr-un accident rutier, compania obtine pentru dumneavoastra daune morale pentru compensarea pierderii suferite si va recupereaza cheltuielile. Important de mentionat: in cazul in care nivelul dumneavoastra de trai a scazut, ca urmare a pierderii unei persoane apropiate, CEDE va poate ajuta sa obtineti o renta. Mai mult, va ajuta sa obtineti despagubiri, chiar daca de la evenimentul rutier in urma caruia ati pierdut o persoana draga au trecut 5 ani.

Cum va ajuta CEDE sa obtineti despagubiri in cazul in care ati suferit un accident auto in Romania. Expertii Centrului European de Despagubiri va ajuta sa obtineti despagubiri daca ati fost victima unui accident rutier petrecut pe teritoriul Romaniei si nu sunteti singurul vinovat de producerea evenimentului.

Cum va ajuta CEDE sa obtineti despagubiri in cazul in care ati suferit un accident auto peste hotare. Compania va ajuta sa obtineti despagubiri daca sunteti cetatean roman si ati fost victima unui accident rutier petrecut in afara granitelor tarii, dar nu sunteti singurul vinovat de producerea evenimentului.

Cum va ajuta CEDE sa obtineti despagubiri in cazul in care sunteti cetatean strain si ati suferit un accident auto in Romania. Compania va ajuta: sa obtineti despagubiri daca sunteti cetatean strain si ati fost victima unui accident rutier in Romania, trebuie doar sa aveti forme de sedere legale si sa nu fiti singurul vinovat de producerea accidentului.

Cu Centrul European de Despagubiri - CEDE piata despagubirilor din Romania precum si legislatia si practica judiciara in domeniu s-au schimbat, iar efectul imediat a fost majorarea valorii despagubirilor acordate de societatile de asigurari. CEDE este intotdeauna de partea clientilor sai, ajutandu-i sa obtina despagubiri accidente auto, constand in daune morale, recuperarea cheltuielilor si a pierderilor financiare.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#accident auto, #despagubiri, #despagubiri auto , #stiri auto