Dezmembrari auto: Clinique Car - Dezmembrarieuropa.ro

Advertorial
Vineri, 21 Mai 2021, ora 17:05
7884 citiri
Dezmembrari auto: Clinique Car - Dezmembrarieuropa.ro
dezmembrari auto FOTO: dezmembrarieuropa.ro

Dezmembrarile auto reprezinta o afacere importanta in tara noastra pentru ca multe persoane cauta piese second-hand, iar pentru a gasi aceste piese potrivite pentru masinile lor, apeleaza la aceste servicii de dezmembrari auto. Exista o multime de avantaje pentru a apela la un astfel de serviciu, pentru a fi siguri ca gasiti piesele de care are nevoie masina voastra, un astfel de serviciu de dezmembrari fiind locul unde veti achizitiona aceste piese.

Unde gasiti piesele auto second-hand? Clinique Car este ajutorul perfect

Multe dintre parcurile de dezmembrari auto Bucuresti au inceput sa-si faca activitatea online, acestea optand pentru prezentarea produselor lor in acest fel, astfel incat sa-si poata gasi rapid clientii care sa se bucure de aceste produse. Asadar, in ziua de azi, peste 80% dintre serviciile de dezmembrari auto isi desfasoara activitatea in online, iar restul de 20% functioneaza doar in parcul de dezmembrari.

Majoritatea parcurilor de dezmembrari auto isi desfasoara activitatea doar in online pentru ca nu au o locatie sau un depozit de desfacere, de aceea, in acest caz, veti gasi piesele de care aveti nevoie direct online, fara a mai merge la centrul de dezmembrari respectiv si a verifica chiar voi piesa pe care o veti achizitiona. Veti putea gasi in acest fel piesa de care aveti nevoie chiar si online, de aceea va veti bucura de o calitate cat se poate de buna si nici nu va mai trebui sa va deplasati in locul unde se desfasoara procesul de dezmembrari auto.

Primul lucuru pe care oricine trebuie sa-l aiba in vedere este sa achizitioneze piesele sau piesa doar dintr-un loc de incredere. Alegeti asadar un site specializat pe piese auto, un astfel de site fiind indicat din multe puncte de vedere. Veti avea pe un astfel de site chiar si experti care va vor sta la dispozitie cu cele mai bune sfaturi, pentru a fi siguri de faptul ca faceti achizitia cea mai potrivita pentru voi. Un site in domeniu va posta anunturi ale vanzatorilor verificati, precum si anunturile firmelor de dezmembrari cat mai serioase.

Trebuie sa invatati sa recunoasteti un vanzator serios si sa apelati doar la serviciile acestuia. Platformele in domeniu va stau si ele la dispozitie, de aceea din acest punct de vedere nu veti avea dificultati in a gasi o platforma care sa va ofere o calitate a serviciului foarte buna. Alegeti doar site-urile care va pun la dispozitie piesele de care aveti nevoie, acesta fiind specializate pe ceea ce va doriti.

Ce piese nu se pot lua de la dezmembrari?

Prima piesa care se poate achizitiona de la dezmembrari auto o reprezinta arcurile. Aveti totusi grija ca desi arcurile pot fi achizitonate de la dezmembrari, pentru ca se uzeaza greu, nu acelasi lucru se poate spune despre amortizoare. Ocoliti asadar achizitia de amortizoare atunci cand sunteti in cautarea de piese auto potrivite. In ziua de azi producatori precum Kayaba sau Bilstein ofera amortizoare aftermarket noi, iar preturile sunt de cele mai multe ori competitive.

Un alt lucru la care sa fiti atenti il reprezinta kitul de ambreiaj. In momentul in care v-a lasat ambreiajul, este timpul sa schimbati tot kit-ul. Schimbati asadar atat placa, discul, dar si rulmentul masinii. In unele cazuri se poate schimba chiar si volanta. Aceste piese nu se vor achizitiona de la dezmembrari pentru ca ele sunt piese care se uzeaza destul de repede. Le puteti proba starea de functionare abia dupa ce acestea au fost montate pe masina. Aveti asadar grija la achizitia acestor piese de la dezmembrari auto pentru ca ele va pot crea probleme daca nu sunt corespunzatoare.

Masina voastra are nevoie de consumabile noi, de aceea nu trebuie sa achizitionati la mana a doua aceste componente. Este mai bine sa achizitionati aceste produse ca noi, fie ca vorbim despre carburant, filtre de ulei, de polen sau de aer. Desi la prima vedere aceste componente ar putea parea noi, este o idee buna sa le achizitionati de noi pentru ca sunt niste accesorii care nu costa atat de mult, cel putin la noi in tara.

Multa lume are tendinta de a achizitiona toba finala, cea intermediara sau chiar catalizatorul de la dezmembrari. Acest lucru este insa o greseala si mai bine va feriti sa faceti acest lucru. Exista sanse foarte mari ca in loc sa achizitionati ceva de care aveti neaparata nevoie, sa cumparati niste piese demontate de pe o masina veche, cum este si cazul masinii voastre. Cu siguranta nu va doriti sa achizitionati aceste produse vechi.

Nici articulatiile nu ar trebui cumparate de la dezmembrarile auto. Nu cumparati bascule, pivoti sau alte elemente de acest fel de la mana a doua. In ziua de azi, chiar si la masinile noi se gasesc piese la preturi decente, de aceea veti putea gasi exact ceea ce va intereseaza. Veti putea asadar sa va bucurati de aceste piese noi si nu va mai trebui sa aveti de-a face cu produse second hand.

Parbrizul ar putea fi si el o piesa pe care o gasiti la un serviciu de dezmembrari, de aceea puteti sa-l aveti in vedere. Daca va surprinde o cadere de grindina si trebuie sa schimbati urgent parbrizul, atunci puteti cauta unul la mana a doua. Cu toate acestea insa, un parbriz nou poate fi de multe ori o optiune mult mai indicata, de aceea il puteti avea in vedere.

Ce alte lucruri trebuie sa mai stiti despre dezmembrari

Potrivit Clinique Car - dezmembrarieuropa.ro - dezmembrarea poate fi facuta la comanda pentru ca multe centre sunt specializate pe acest lucru, ele scotand din masina exact piesa de care aveti nevoie. Unele centre au inceput insa sa se orienteze catre dezmembrarea totala a masinii. Acest proces este unul performant, fiind caracterizat prin dezmembrarea pe bucati a masinii. Imediat ce masina a fost dezmembrata complet, piesele sunt organizate pe caprarii, fiind etichate. Acesta este motivul pentru care piesele respective sunt si gasite mult mai usor, de aceea nu trebuie sa cautati mult timp pentru a gasi piesa care va intereseaza.

Multe dintre autoturismele pentru dezmembrari vin de afara, iar caroseria ramasa de la masina, dupa ce aceasta a fost dezmembrata, este valorificata la fier vechi. Centrul de dezmembrari valorifica tot ce poate din masina, iar scheletul masinii ajunge in final la un centru Remat, acesta compactand masina si recicland-o. Mai multe detalii pe: dezmembrarieuropa.ro

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#dezmembrari auto, #auto, #masini , #stiri auto