Masinile Audi vor avea conexiune la Internet

Duminica, 07 Aprilie 2013, ora 22:04
3451 citiri
Masinile Audi vor avea conexiune la Internet
Foto: ABC News

Multi dintre soferii de azi si-ar dori ca masinile lor sa fie dotate si cu o conexiune la Internet. Aceasta optiune ar putea fi diponibila in curand pe masinile Audi.

Din discutiile pe care reprezentantii Audi le-au avut cu compania de telefonie T-Mobile a rezultat un plan de a dota aceste masini cu internet wireless, abonamentul urmand sa fie de doar 15 dolari pe luna, scrie ABC News.

In masinile Audi se poate crea o conexiune wi-fi si in prezent, ea putand fi accesata de pana la opt dispozitive simultan. Acest serviciu a fost lansat in anul 2011, el fiind primul de acest tip.

Soferii pot accesa versiuni speciale ale programului Google Earth pentru a gasi mai usor destinatia care este afisata apoi pe ecranul de pe bordul masinii.

Noua optiune ar putea costa 450 de dolari, insa ea include 30 de luni de conexiune la Internet wireless. Soferul are si optiunea de a plati 30 de dolari pe luna pentru serviciul de Internet, fara a avea un contract cu furnizorul de date. Cei de la Audi iau in calcul si posibilitatea de a oferi cumparatorilor masinilor sase luni de Internet gratis.

Dezavantajul celor care isi conecteaza masina la Internet prin telefonul mobil este acela ca bateria telefonului se descarca destul de repede, iar traficul de date este mare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#masina audi conexiune internet wireless, #optiune abonament internet masina , #stiri auto