Mult asteptatul Chevrolet Volt poate fi comandat. Vezi cat costa

Miercuri, 28 Iulie 2010, ora 15:05
2815 citiri
Mult asteptatul Chevrolet Volt poate fi comandat. Vezi cat costa

Chevrolet a deschis oficial lista de comenzi pentru electricul Volt. Modelul american costa 41.000 de dolari, dar poate fi cumparat chiar si cu 33.500 dupa scutirile de impozit.

Dupa multi ani de asteptare si dupa o campanie de marketing agresiva, Chevrolet a deschis intr-un final comenzile pentru Volt, modelul electric in care americanii isi pun sperante mari.

Cartea de comenzi este deschisa in doar sase state americane (California, New York, Michigan, Connecticut, Texas, New Jersey) si in capitala Washington DC, livrarile catre clienti urmand sa demareze la sfarsitul acestui an.

Noul Chevrolet Volt costa 41.000 de dolari in Statele Unite, pret din care se pot scadea pana la 7.500 de dolari, in functie de scutirea federala de impozit. In conditii fericite, Volt poate fi asadar cumparat cu numai 33.500 de dolari.

Chevrolet va oferi pe piata de peste Ocean si un program de leasing, cu o rata lunara de 350 de dolari, fixata pe o perioada de 36 de luni, cu o depunere initiala de 2500 de dolari.

Noul Chevrolet Volt se vrea a fi autovehiculul electric de serie cu cea mai mare autonomie, estimata de oficiali la aproximativ 540 de kilometri. Mai exact, modelul american parcurge primii 60 de kilometri doar in mod electric, urmand ca mai apoi autonomia sa fie extinsa cu ajutorul unui motor conventional, care incarca bateriile litiu-ion.

Volt va fi disponibil impreuna cu un cablu de alimentare de 120 de volti, pentru a permite incarcarea masinii direct de la o priza electrica standard, de uz casnic. Primii 4400 de cumparatori vor primi insa o unitate de alimentare de 240 de volti, care va fi instalata in locuinta printr-un program special demarat de Departamentul de Energie al SUA.

Pentru a se simti in siguranta, clientii viitorului Volt vor primi o garantie de opt ani sau 160.000 de kilometri pentru pachetul de baterii litiu-ion si o conectivitate la serviciul OnStar pe o perioada de 5 ani.

Chevrolet Volt va debarca pe Batranul Continent si in China abia anul viitor, pretul pentru aceste doua piete fiind inca necunoscut. Momentan se vehiculeaza o eticheta de pret mai mica de 35.000 de euro.

Pentru aceasta suma, clientii europeni vor primi o echipare standard foarte bogata, care include opt airbaguri si un sistem de control al stabilitatii si tractiunii, botezat StabiliTrak, un ecran tactil de 7 inch cu navigatie, precum si un sistem audio Bose, cu consum de energie redus.

Cu ocazia deschiderii oficiale a comenzilor, Joel Ewanick, vicepresedintele de marketing GM SUA, a declarat: "Daca Chevrolet Volt ar fi un butic, astazi ar fi ziua in care afisul din vitrina ar fi in sfarsit intors si ar spune -Deschis-. Nici un alt producator nu ofera un model cu propulsie electrica care poate fi folosit zilnic si condus oriunde, oricand. In plus, Volt va avea echipamentele standard ale unui autovehicul care costa mult mai mult".

Continuarea pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#pret Chevrolet Volt, #comenzi Chevrolet Volt , #stiri auto