Top 4 motive pentru care este avantajos sa inchiriezi o masina

Advertorial
Vineri, 19 Martie 2021, ora 14:58
8358 citiri
Top 4 motive pentru care este avantajos sa inchiriezi o masina
inchiriere masina FOTO: pixabay.com

Inchirierea unei masini reprezinta pentru multi o optiune din ce in ce mai folosita. De ce este mai economic si mai practic sa inchiriezi o masina? Sunt zeci de argumente pe care le-am putea aduce. Serviciul de rent a car Romania vine cu o serie de avantaje, dar ne vom rezuma la 4 care ni se par foarte importante.

1. Poti merge unde si cat vrei tu

Atunci cand inchiriezi o masina poti beneficia de flexibilitatea de care ai nevoie in timp ce te bucuri de vacanta sau pur si simplu iti rezolvi treburile. Scapi de griji, renunti sa apelezi la prieteni sau la mijloacele de transport in comun si profiti de libertatea de miscare.

2. Economisesti bani

Da, poti economisi bani daca inchiriezi o masina prin serviciul de rent a car. Cum e posibil acest lucru? Daca alegi sa folosesti un serviciu de rent a car pe termen lung afla ca preturile sunt mai mici cu cat perioada de inchiriere este mai mare. De asemenea, trebuie retinut si faptul ca daca alegi plata cu cardul, vei avea parte de o reducere suplimentara.

In Bucuresti, de exemplu, ai posibilitatea sa alegi din ofertele a zeci de firme de inchirieri auto. Daca esti interesat de o firma de rent a car Bucuresti fara garantie, optiunile sunt la un click sau un apel distanta. Preturile finale si exacte pot fi negociate in functie de serviciile de care ai nevoie, fara alte costuri suplimentare. Intotdeauna vei sti cat ai de platit in momentul confirmarii rezervarii.

3. Confortul vine la pachet

O masina inchiriata iti asigura confortul de a calatori indiferent de nevoile tale, este spatioasa si poate fi aleasa in functie de preferinte. De asemenea, poti sa beneficiezi de servicii suplimentare, cum ar fi sistemul de navigatie sau scaunul pentru copil, la alegere in functie de dorintele tale.

4. Costuri mici

Serviciile de rent a car Romania au devenit de-a lungul timpului tot mai avantajoase pentru clienti. Firmele de rent a car Bucuresti fara garantie si-au adaptat ofertele astfel incat clientul sa nu mai aiba grija tuturor taxelor si asigurarilor masinii. In plus, daca folosesti masina pentru drumuri in afara capitalei, poti fi sigur ca ai rovinieta platita.

Daca inca nu te-am convins, afla ca daca inchiriezi o masina online poti beneficia de:

✔ Preturi cu cel putin 10% mai mici

✔ Reducere suplimentara la plata cu cardul

✔ Previzualizarea extraoptiunilor

✔ Confirmarea disponibilitatii masinii

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#inchiriere masina, #masina, #rent a car, #inchirieri auto , #stiri auto