Cele mai tari SUV-uri de lux, prezentate la Salonul Auto din Beijing (Galerie foto)

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 18:17
5126 citiri
Cele mai tari SUV-uri de lux, prezentate la Salonul Auto din Beijing (Galerie foto)
Foto: Daylife

SUV-urile de lux au facut legea la editia din acest an a Show-ului Auto din Beijing, reflectand cresterea numarului noilor imbogatiti din China.

In acest an, se estimeaza ca se vor cumpara 310.000 de masini de teren de lux in China, pretul mediu platit fiind de 80.000 de dolari pe masina.

Desi tara inca se lupta ca saracia, multi au devenit bogati, datorita unei oarecare deschideri fata de metodele mai liberale de a face afaceri din Occident. Astfel, peste 90 la suta din SUV-urile de lux vor fi platite cu bani cash, potrivit unui studiu realizat de J.D, Power si Asociatii.

Ce ar putea cumpara chinezii cu buzunare largi in urmatorii ani? Iata care au fost cele mai interesante SUV-uri de lux prezentate la Show-ul Auto din Beijing:

Lamborghini Urus

Primul SUV al Lamborghini din ultimii 20 de ani va avea un motor cu 600 de cai putere si va fi construit in intregime de fibra de carbon. Pretul sau s-ar putea ridica la 200.000 - 250.000 de dolari, insa, in ciuda acestui fapt, ar putea fi un adevarat succes pe piata chineza. Producatorii estimeaza vanzarea a 3.000 de unitati, dupa intrarea pe piata, moment ce nu a fost, inca, precizat.

De asemenea, Lamborghini spera sa poata vinde masina si in SUA, Europa si Orientul Mijlociu.

Bentley EXP 9F

Ca si rivalul sau de lux, Bentley vine cu un SUV tot cu 600 de cai putere. Totusi, compania ar putea introduce si o versiune cu motor hibrid de tip plug-in.

Modelul va fi dotat cu motorul de 6 litri, W 12 pe petrol, dar va exista si o versiune de 4 litri in V8. Ambele versiuni vor avea o cutie de viteze automata, in 8 trepte.

Maserati Kubang

Ca si Chrysler, Maserati este controlata de grupul italiat Fiat. Kubang va fi construit in Detroit, la aceeasi fabrica in care se produce si Jeep Grand Cherokee.

Versiunea finala, de serie, a masinii va fi prezentata de abia in 2014, iar producatorul se asteapta ca, in prima jumatate a acelui an, sa vanda circa 20.000 - 25.000 de unitati, in Europa si Statele Unite.

Range Rover Evoque editie speciala in colaborare cu Victoria Beckham

Sotia celebrului fotbalist a participat la design-ul editiei speciale a SUV-ului. Acesta are un interior cu adevarat de lux, cu accente de culoare bine plasate si multa piele. In plus, manualul utilizatorului va avea un autograf al Victoriei Beckham.

Modelul va avea un motor de 240 de cai putere de 2 litri, pe benzina, si tractiune integrala. Compania va produce maxim 200 de unitati, cinci fiind alocate pentru Statele Unite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#SUV lux Show Auto Beijing, #masini lux Show Auto Beijing , #suv