Presa britanica prezinta lista celor mai bune masini noi din 2018

Miercuri, 14 Februarie 2018, ora 10:31
10294 citiri
Presa britanica prezinta lista celor mai bune masini noi din 2018
Foto: BMW

Jurnalistii britanici au publicat lista celor mai bune masini noi ce pot fi cumparate in 2018.

Publicatia Express a prezentat aceasta lista pe care regasim modele care au fost lansate de curand sau urmeaza a fi lansate.

In capul listei se afla BMW X2, un model ce va fi disponibil incepand de luna viitoare. SUV-ul de la BMW va avea un pret de pornire de aproape 40 de mii de euro si impresioneaza prin sportivitate si confort.

Lansat recent, Volkswagen Polo este o alternativa foarte buna pentru cei ce cauta o masina de oras.

Noul Polo a crescut in dimensiuni si este acum la fel de mare precum un Golf 4. De asemenea, confortul si dotarile te fac chiar sa te intrebi daca nu cumva te afli intr-un Golf. Pretul de pornire in Romania este de aproximativ 13.000 de euro.

Britanicii de la Express recomanda in 2018 si achizitia unui Jaguar E-Pace, al carui pret de pornire in tara noastra este de aproximativ 30 de mii de euro.

E-Pace este un cross-over premium bun atat in oras, cat si la drumurile lungi.

Cum interesul pentru SUV-uri este in continua crestere, britanicii recomanda si Citroen DS7 Crossback. Acesta va putea fi comandat incepand cu luna martie si va avea un pret de putin peste 30 de mii de euro. DS7 Crossback impresioneaza prin design, iar cei de la Citroen pariaza pe el.

Volvo XC40, care va fi disponibil la vanzare de luna viitoare, este o alta recomandare a jurnalistilor britanici. Pretul sau de pornire este de peste 30.000 de euro.

Ultima recomandare a britanicilor este Infiniti QX50, un model ce va putea fi cumparat din decembrie, al carui pret e de aproximativ 35 de mii de euro. Si acesta intra pe o piata dominata de BMW X2, Jaguar E-Pace si Volvo XC 40.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#top masini 2018, #top masini noi 2018, #cele mai bune masini noi 2018 , #top masini