Pleci in Vama de 1 mai? Vezi cat te costa sa mergi cu Uber sau sa te inregistrezi ca sofer

Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 13:55
4027 citiri
Pleci in Vama de 1 mai? Vezi cat te costa sa mergi cu Uber sau sa te inregistrezi ca sofer

Uber lanseaza un serviciu special pentru 1 mai atat pentru cei care vor sa fie soferi pentru alte persoane, cat si pentru cei care vor sa imparta costul transportului pana in Vama Veche.

Astfel, cei care vor sa mearga cu Uber in Vama insotiti de alte persoane pe care le cunosc sau nu trebuie sa faca comanda pe 28 aprilie, dar si duminica pe 30 aprilie, in intervalele 8:00 - 10:00; 12:00 - 14:00 sau 16:00 - 18:00.

"Daca exista un grup de doua sau trei persoane, trebuie sa stie ca va fi un singur loc de preluare. Costul va fi de 150 de lei, indiferent de numarul pasagerilor, iar costul poate fi impartit prin optiunea split Fare din aplicatie, de cel care comanda UberVAMA cu ceilalti pasageri (daca au si ei cont Uber) ", a spus pentru Ziare.com reprezentantii Uber.

Cum procedezi daca vrei sa fii sofer

Cei care vor sa nu mearga singuri pana in Vama pot fi soferi Uber. Cei care doresc trebuie sa se inscrie in program si vor fi contactati de reprezentantii Uber.

Apoi, trebuie sa intre vineri, 28 aprilie si apoi luni, 1 mai, in aplicatia Uber pentru parteneri in oricare din intervalele orare 8:00 - 10:00; 12:00 - 14:00 sau 16:00 - 18:00.

"Aplicatia te va conecta cu un pasager sau cu un grup de pana la trei persoane care merg in Vama Veche. Procedeaza la fel si la intoarcerea in Bucuresti", spun cei de la Uber.

Iata ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a putea conduce prin Uber:

- Sa ai permis de conducere valabil, obtinut in urma cu cel putin un an;

- Sa incarci in aplicatie un cazier judiciar fara inscrisuri, precum si un cazier auto fara incidente grave;

- Sa conduci o masina in stare foarte buna, de pana la 15 ani vechime, cu toate reviziile la zi.

Documentele de care ai nevoie:

- Cartea de Identitate (buletinul) ;

- Permisul de conducere;

- Cazierul judiciar;

- Cazierul auto;

- RCA-ul masinii cu care vrei sa te inscrii (trebuie sa fie vizibil in totalitate) ;

- Talonul masinii cu care vrei sa te inscrii (toate cele 3 parti trebuie sa fie vizibile, inclusiv inmatricularea si ITP-ul). Pentru data de expirare se pune cea a ITP-ului.

Daca indeplinesti toate aceste conditii si vrei sa iti imparti masina personala in timp ce conduci spre mare, te poti inscrie aici.

A.G.

Citeste si:
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, la Brăila, că, dacă nu ar fi forţat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebeş-Turda, ”anul acesta aveam foarte...
Penelistul Dan Motreanu, despre Klaus Iohannis: Mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri
Penelistul Dan Motreanu, despre Klaus Iohannis: Mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri
Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a declarat, sâmbătă, 4 decembrie, că şi-ar fi dorit ca preşedintele Klaus Iohannis că nu s-a implicat în numirea unor miniştri în guvernele conduse de...