Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Un sot infidel a dat in judecata Uber pentru ca a fost prins de sotie

Sambata, 11 Februarie 2017, ora 09:33
5800 citiri
Un sot infidel a dat in judecata Uber pentru ca a fost prins de sotie
Foto: Google Play

Un sot infidel din sud-estul Frantei a dat in judecata compania californiana Uber si a solicitat daune de 45 de milioane de euro.

Barbatul sustine ca, din cauza unui bug informatic din aplicatia Uber, sotia lui si-a dat seama pe unde umbla si ca o insala si a intentat divort, conform AFP.

"Clientul meu este victima unui bug din cadrul unei aplicatii", conform avocatului reclamantului, care a explicat ca el a inchis aplicatia, insa aceasta nu s-a deconectat.

Conform Le Figaro, barbatul, un om de afaceri, a folosit o singura data telefonul sotiei pentru a verifica ceva in aplicatia Uber si apoi s-a delogat, insa telefonul sotiei a continuat sa primeasca informatii despre locurile de unde barbatul lua masini in regim Uber si destinatiile sale.

Barbatul a solicitat in instanta despagubiri de 45 de milioane de euro, pentru ca aplicatia Uber i-a trezit sotiei sale suspiciuni ca ar fi inselata, suspiciuni care au fost confirmate si l-au costat casnicia.

Citeste si alte articole despre problemele Uber:

Deocamdata nu este clar ce a provocat aceasta problema in aplicatia Uber, Le Figaro sugerand ca ar putea fi vorba de un bug care mai este intalnit pe telefoane iPhone cu versiuni iOS mai vechi de decembrie 2015.

Un purtator de cuvant al Uber a refuzat sa comenteze aceasta situatie, precizand ca "Uber nu se adreseaza public cu privire la cazuri individuale, mai ales daca este vorba de chestiuni precum procedurile de divort".

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Uber judecata sot infidel , #Uber