Judetul in care s-a vandut o singura masina noua anul acesta

Luni, 29 Iulie 2013, ora 08:54

   

Judetul in care s-a vandut o singura masina noua anul acesta
Piata auto este puternic afectata de lipsa puterii de cumparare a romanilor, astfel ca in judetul Mehedinti s-a vandut o singura masina anul acesta.

Nici programul Rabla nu a reusit sa-i convinga pe romanii din judetul Covasna sa cumpere mai mult de 14 masini.

In Salaj, dealerii au vandut doar 26 de unitati de la inceputul anului pana acum, transmite B1 TV.

Vanzarile de masini noi in Romania, de trei ori mai mici decat nivelul normal - Ford

Din cauza vanzarilor slabe, un dealer de autoturisme din Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti, a desfiintat departamentul de vanzari.

Reprezentantul dealerului de masini din Mehedinti se plange ca vanzarile au scazut drastic inclusiv in ceea ce priveste importurile de masini second-hand.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3359 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Lazar
rank 5
"Trai pe vatrai".
Bunastarea ne-a inundat odata cu venirea la putere a cuplului de comici vestiti ai micilor ecrane :"Carlanul si Kakarau". Tot inainte pe noi culmi de civilizatie si progres!
Ghilotina
rank 5
anul trecut au facut praf programul "rabla"
iar anul asta au dat banii numai pilelor . Au stat oamenii degeaba pe la cozi , voucherele fusesera date de mult ........

Votati USL in continuare /
s'aveti parte !
Vinnie
rank 4
Noi sa fim sanatosi
Nu era de ajuns ca partea aia de sud a dat numai tradatori si incompetenti pe la varfu' tarii, mai trebuia sa ia si primul loc pe tara la saracie. Dar altfel sunt mandrii nevoie mare, ca doar sunt urmasii de drept si de ADN ai cuceritorilor romani. Adica soldatii aia satui unii de altii care au dat iama in focoasele localnice de la Nord de Dunare.
Utilizator sters
Se gusta acum dezechilibrul provocat pe piata auto
De suprataxarea numita taxa(timbru) de mediu. Piata auto functioneaza intr-o stransa interdependenta intre vanzarile s-h si cumpararea de masini noi. E ca un ecosistem. Ai taiat vanzarile de masini s-h cu taxa retroactiva, ai distrus si achizitia de masini noi. Omul va trage de junghiul vechi pana pica. Si apoi vede el ce mai face. Ati reusit si cu asta... curat si simplu - romaneste.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor