Promotii de vara la masinile noi - vezi cele mai bune oferte

Miercuri, 22 Iunie 2011, ora 07:25
6071 citiri
Promotii de vara la masinile noi - vezi cele mai bune oferte

In cazul in care vreti sa va achizionati o masina, luna iunie pare sa fie ideala pentru acest lucru, avand in vedere ca dealerii auto vin cu propriile oferte in aceasta perioada, pe langa cele oferite de Programul Rabla.

Astfel, pe langa primele de casare, puteti beneficia de reduceri substantiale la o gama larga de modele, la producatorii auto care vand si pe piata din Romania.

Ziare.com a incercat sa afle pentru dumneavoastra care sunt ofertele "de vara", cu ajutorul carora dealerii auto autohoni sa intrec in aceasta luna.

De exemplu, daca va doriti o masina dotata, fiabila, la un pret promotional foarte bun, puteti sa va folositi de programul Toyota Optimo, care presupune reduceri de pret la 9 modele ale brandului.

Astfel, pentru modelul Yaris 1.0 L VVT-i-5 usi veti plati in cadrul programului Optimo 6.960 de euro (TVA inclus). Reducerea este extrem de buna, avand in vedere ca pretul initial depasea 10.000 de euro. Masina are oglinzi exterioare reglabile electric, jante de 14 inchi, aer conditionat cu reglare manuala, radio CD & MP3 cu 4 boxe, computer de bord, geamuri portiere fata actionate electric, airbag-uri frontale sofer si pasager, directie asistata electric si inchidere centralizata cu telecomanda.

O alta masina de la aceeasi marca aflata pe lista, in program, este Auris 1.33 L Dual VVT-i - 5 usi Terra. Ca si sora sa, masina in cauza are oglinzi exterioare reglabile electric, dar jante mai mari, de 15 inchi. De asemenea, masina are aer conditionat cu reglare manuala, radio CD & MP3 cu 4 boxe, computer de bord, indicatoare tip OPTITRON, geamuri portiere fata actionate electric.

Pretul este de 10.940 euro (TVA inclus), adica cu aproape 4.000 de euro mai putin decat pretul initial. In plus, nivelul de poluare indeplineste cerintele Euro 5.

Producatorul autohton de automobile Dacia are la oferta mai multe modele, preturile fiind valabile pana la 30 iunie, prin Programul Rabla. Avand in vedere ca mai sunt cateva zile pana la sfarsitul lunii, daca vreti sa beneficiati de ele este bine sa va grabiti.

Astfel, puteti alege o Dacia Duster 4x4 la 10.500 de euro cu TVA si echipata cu motorizare 1.600 cmc si 105 CP- euro 5, airbag-uri frontale, directie asistata si ABS cu EBV si AFU. Masina are 4 ani garantie si, in plus, beneficiati de finantare cu 0% avans prin Dacia Finance.

Tot cu Dacia Avantaj si programul Rabla 2011 puteti cumpara un Sandero Laureate la 6.400 de euro cu TVA. Masina este echipata cu motor 1.600 cmc, 85 CP, euro 5, aer conditionat, ABS, airbag-uri frontale, directie asistata si radio CD 4x15 W. Mai mult, beneficiati de CASCO gratuit si 4 ani garantie.

Ceva mai ieftin este Logan Preference, care costa prin acest program 4.450 euro cu TVA. Masina este echipata cu motor 1.6 85 CP, euro 5, airbag-uri frontale, ABS si AFU si directie asistata. Ca si la celelate doua modele, si pentru Logan aveti 4 ani garantie.

Cei de la Renault, fratele mai mare al Dacia, vin si ei cu propriile promotii valabile, de asemenea, pana pe 30 iunie. Astfel, un Renault Symbol Authentique 1.200 cmc si 75 CP, motorizare euro 5, costa 7.800 de euro cu TVA, in loc de 9.400 euro cu TVA (1.600 euro discount).

In schimb, pentru un Megane Authentique 1,600 cmc, de 110 CP si motor euro 5, veti plati 12.700 de euro, in loc de 14.100, avand practic un discount de 1.400 de euro. Masina vine "la pachet" cu 6 airbaguri, aer conditionat si radio CD MP3.

Pentru modelul Koleos, care este, ce-i drept, ceva mai scump, aveti un discount de 2.000 de euro, platind 25.300 de euro cu TVA, in loc de 27.300 de euro cu TVA. Masina are 175 CP, este 4X4 CVM, iar ca nivel de poluare se incadreaza la categoria euro 5. De asemenea, are un consum de urban de 8,2 litri la 100 de kilometri si un consum extraurban de 5,9 litri tot la 100 de kilometri.

Compania americana Chevrolet intra si ea in competitia preturilor de pe piata autohtona. Pe langa avantajele legate de pret, daca va cumparati unul dintre modelele brandului pana la 30 iunie puteti beneficia de 5 plinuri de carburant cadou prin Chevrolet Credit, oferit de BRD Finance IFN.

In ceea ce priveste masinile, puteti sa va achizionati, de exemplu, un Chevrolet Aveo Sedan de 84.4 CP, care are un pret incepand de la 5.500 de euro, in functie de motorizari. Modelul standard vine echipat cu aer conditionat, geamuri electrice fata, airbag sofer si pasager, inchidere centralizata, radio CD cu MP3, bare de protectie in culoarea caroseriei, servodirectie si coloana de directie reglabila pe inaltime.

Un alt model, Chevrolet Cruze, are un pret incepand de la 9.550 de euro cu TVA, 5 ani garantie reala si primele de casare incluse. Masina vine "la pachet" cu aer conditionat, ESC, TCS, 6 airbaguri, ABS, EBD, radio CD cu MP3 si multe alte dotari standard.

De departe cel mai ieftin model este Chevrolet Spark cu motorizari Euro 5, ABS si 6 airbaguri standard, care are un pret incepand de la 4.570 de euro cu TVA si primele de casare incluse.

O masina care incepe sa capete o tot mai mare incredere printre soferii romani este Suzuki. Tocmai de aceea, japonezii vin pe piata din Romania cu preturi extrem de competitive. Astfel, daca va cumparati Suzuki Alto beneficiati de o reducere promotionala de 350 de euro din pretul total cu TVA sau de o reducere de 3.050 de euro prin programul de innoire a parcului auto.

Practic, un Suzuki Alto de 68CP, cu aer conditionat, geamuri electrice, airbaguri, volan reglabil si radio CD, costa 5.600 de euro. Pretul include 3 tichete Rabla.

La un alt model, Suzuki Splash, poti beneficia de o reducere promotionala de 740 de euro din pretul total cu TVA sau de o reducere de 3.440 de euro prin programul de innoire a parcului auto. Pretul, pentru cea din urma varianta, este de 6.400 de euro. Masina are ca echipament aer conditionat cu reglare manual, geamuri actionate electric (fata), volan reglabil pe inaltime, scaune fata reglabile pe inaltime, radio CD cu MP3 si inchidere centralizata cu telecomanda.

De o reducere chiar mai mare aveti parte la modelul Suzuki Swift: 900 euro din pretul total cu TVA sau 3.600 de euro prin programul de innoire a parcului auto - adica un pret final de 7.900 de euro. Masina are 94CP, motor de 1.200 cmc, aer conditionat cu reglare manual, geamuri actionate electric (fata), volan reglabil pe inaltime si scaun sofer reglabil pe inaltime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
#masini promotionale, #oferete vara masina, #pret masini oferte , #vanzari auto