Rusii de la Yango introduc functii noi: Comanda mai multor calatorii simultan si rezervarea unei curse pentru altcineva
Auto / Yango
Yango, noua aplicatie digitala de e-hailing, introduce o serie de functionalitati noi, unice pe piata de profil din Romania. Astfel, aplicatia permite comanda mai multor calatorii simultan, de pe acelasi telefon. Utilizatorii pot comanda pana la trei masini in acelasi timp de pe un singur dispozitiv mobil. Pentru a comanda mai multe ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Yango . Această zonă va concentra articolele categoriei Auto din Ziare.Com care au subiectul principal: Yango.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Yango, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Auto , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.