Cât costă fericirea? Puterea nu se scrie pe cruce!

01 Februarie 2023 - Cât costă fericirea? Puterea nu se scrie pe cruce!

Timpul nu ne așteaptă!

160 de ani de pușcărie în sunet de trompetă!

18 Ianuarie 2023 - 160 de ani de pușcărie în sunet de trompetă!

Cândva, participam la o activitate solemnă! Băi de mulțime, strângeri de mână, un râvnit loc în tribuna celor vremelnici sub mantia puterii și zâmbete false în fața camerelor de filmat!

După 34 de ani cu speranțe prăbușite, de ce România a devenit o țară în care totul este posibil?

06 Ianuarie 2023 - După 34 de ani cu speranțe prăbușite, de ce România a devenit o țară în care totul este posibil?

Adevărul nu trebuie niciodată ascuns după ușă! Începutul de an 2023 ne obligă să ne gândim la România!

De ce Austria a întors spatele României?

13 Decembrie 2022 - De ce Austria a întors spatele României?

România încasează, în mod nedrept, lovitura după lovitură, șirul umilințelor fiind departe de a se încheia! Să fie adevărat că multinaționalele austriece sunt mai puternice decât

Rusia atacă Europa sau Europa și NATO atacă Rusia? Pe cine supără pacea?

16 Noiembrie 2022 - Rusia atacă Europa sau Europa și NATO atacă Rusia? Pe cine supără pacea?

În condițiile în care pacea se anunță un subiect unic pe agenda întâlnirilor G20, Polonia anunță că a fost lovită de două rachete rusești, loviturile fiind soldate cu doi morți! Deși

Cât de periculos este să îți iubești țara? Protopopul Aurel Munteanu din Huedin a fost torturat în piața orașului timp de mai multe ore, după care i s-a înfipt un țăruș în gură!

08 Noiembrie 2022 - Cât de periculos este să îți iubești țara? Protopopul Aurel Munteanu din Huedin a fost torturat în piața orașului timp de mai multe ore, după care i s-a înfipt un țăruș în gură!

Politica "ridicatului din umeri" nu mai ajută!

Pe cine a supărat fostul ministru al Apărării Naționale Vasile Dîncu? Cine are nevoie de bombe?

26 Octombrie 2022 - Pe cine a supărat fostul ministru al Apărării Naționale Vasile Dîncu? Cine are nevoie de bombe?

Demisia ministrului Apărării Naționale, cu o zi înainte de ziua de 25 octombrie, Ziua Armatei, obligă la reflecții, cel puțin din perspectiva nevoii de siguranță!

Cine va fi viitorul președinte al României?

14 Octombrie 2022 - Cine va fi viitorul președinte al României?

Întâmplător să fie când se spune "că în viața totul se plătește"?

Un nou caz de spionaj la București? Cine sunt oamenii fără chip din serviciile secrete?

04 Octombrie 2022 - Un nou caz de spionaj la București? Cine sunt oamenii fără chip din serviciile secrete?

Psihologia rămâne o tema deschisă, așa cum România rămâne o țară de interes pentru spionajul rus chiar și numai din perspectiva "scutului anti-racheta de la Deveselu!"

Nicolae Ceaușescu a fost omorât pentru ca România să ajungă o țară cu mâna întinsă la băncile străine?

29 Septembrie 2022 - Nicolae Ceaușescu a fost omorât pentru ca România să ajungă o țară cu mâna întinsă la băncile străine?

Radiografia societății noastre implică un studiu complex, dacă nu din perspectiva psihiatrica, cel puțin din perspectiva psihologiei politice!

Rusia atacă România?

23 Septembrie 2022 - Rusia atacă România?

Recentele declarații ale președintelui rus Vladimir Putin obligă la reflecții!

Un popor de oi naște un guvern de lupi? Cât costă să cumperi o țară?

16 Septembrie 2022 - Un popor de oi naște un guvern de lupi? Cât costă să cumperi o țară?

Politica "ridicatului din umeri" nu mai ajută! Recentele masuri aplicate, potrivit directivelor pentru reducerea consumului de energie electrică, aduc aminte că nimic nu este întâmplător!

Ce s-ar întâmpla dacă teroriștii ar lovi România? Ce am învățat după atacurile asupra SUA de la 11 septembrie 2001?

12 Septembrie 2022 - Ce s-ar întâmpla dacă teroriștii ar lovi România? Ce am învățat după atacurile asupra SUA de la 11 septembrie 2001?

Analiza de intelligence nu lasă loc pentru emoții! Terorismul a devenit o profesie, cu atât mai mult cu cât nu oricine poate fi terorist!

Marea Britanie plânge! În timp ce britanicii își poartă regina în suflet, istoria Rusiei se scrie la Kremlin?

10 Septembrie 2022 - Marea Britanie plânge! În timp ce britanicii își poartă regina în suflet, istoria Rusiei se scrie la Kremlin?

Regina Elisabeta II pentru majoritatea britanicilor, întrupează adevărul și Marea Britanie!

Nicolae Ceaușescu a fost omorât pentru că ne ținea în întuneric? Acum cine vrea sa ne taie curentul?

09 Septembrie 2022 - Nicolae Ceaușescu a fost omorât pentru că ne ținea în întuneric? Acum cine vrea sa ne taie curentul?

Evenimentele din ultima vreme anunță noi majorări de prețuri și de taxe! Cine câștigă? Cine pierde?

Guvernul mondial conduce România? De unde ne vin președinții?

06 Septembrie 2022 - Guvernul mondial conduce România? De unde ne vin președinții?

Deși istoria consemnează fapte ce țin, în aparență de "voința poporului", precum Revoluția din Decembrie 1989, prieteni văzuți și nevăzuți atrag atenția asupra unor informații care pot

Ce spun spionii lui Nicolae Ceaușescu? Dispare România de pe harta lumii?

01 Septembrie 2022 - Ce spun spionii lui Nicolae Ceaușescu? Dispare România de pe harta lumii?

Mihail Gorbaciov, fostul președinte al Uniunii Sovietice, a încetat din viață la vârsta de 91 de ani, fiind ultimul regizor pentru "democratizarea Europei de Est!"

Cine a grăbit moartea lui Nicolae Ceaușescu?

29 August 2022 - Cine a grăbit moartea lui Nicolae Ceaușescu?

Recent, potrivit unui document declasificat din Arhiva CIA, "deteriorarea continua a situației economice din România anilor 1989, dar și scăderea în popularitate a lui Nicolae Ceaușescu", aflat

Scade prețul la pompa de benzina? Sa fie adevărat că statul român a câștigat circa 600 milioane de euro din scumpirea benzinei și a motorinei?

25 August 2022 - Scade prețul la pompa de benzina? Sa fie adevărat că statul român a câștigat circa 600 milioane de euro din scumpirea benzinei și a motorinei?

De ce în România nu scade prețul la pompă, deși la nivel mondial, pe bursele internaționale, prețul țițeiului a scăzut?

De ce a fost omorât Nicolae Ceaușescu?

19 August 2022 - De ce a fost omorât Nicolae Ceaușescu?

Cine tine romanii in intuneric, "orbi si surzi", cand tunurile rusesti se aud tot mai des la granita de nord a Romaniei?

Profesorul Vlad Claudiu este viitorul ministru al Educație? *Să nu le cerem copiilor noștri să memoreze informații, ci să îi învățăm să lucreze cu informațiile! Să îi încurajam să fie creatori!"

12 August 2022 - Profesorul Vlad Claudiu este viitorul ministru al Educație? *Să nu le cerem copiilor noștri să memoreze informații, ci să îi învățăm să lucreze cu informațiile! Să îi încurajam să fie creatori!"

Școala „Gheorghe Popovici” din comuna Apateu, Județul Arad, nu este un experiment! Când există interes, în mod evident totul devine posibil, de la digitalizarea claselor și până la

Reînvie Adolf Hitler și rasa superioara? Nu vă întrebaţi unde a fost Dumnezeu la Auschwitz, aprecia Elie Wisel, întrebați-vă unde a fost omul! "Să uiţi, să taci, să fii indiferent la cele din jurul tău, sunt unele din cele mai mari păcate!"

03 August 2022 - Reînvie Adolf Hitler și rasa superioara? Nu vă întrebaţi unde a fost Dumnezeu la Auschwitz, aprecia Elie Wisel, întrebați-vă unde a fost omul! "Să uiţi, să taci, să fii indiferent la cele din jurul tău, sunt unele din cele mai mari păcate!"

Cine are dreptul să omoare un om?

Droguri în magazinul cu jucării? Supradoza face ravagii printre tineri! Cât de adevărat este motivul unei posibile legalizări a canabisului în scop medicinal?

01 August 2022 - Droguri în magazinul cu jucării? Supradoza face ravagii printre tineri! Cât de adevărat este motivul unei posibile legalizări a canabisului în scop medicinal?

Deși atenția românilor este dirijată de la problemele reale ale țării, precum creșterea sărăciei și a nesiguranței cetățenilor, la noua Lege a educației, la noi contracte pentru

Rămân românii fără pensii și salarii? Ce se întâmplă cu milioanele de români abandonați în sărăcie?

29 Iulie 2022 - Rămân românii fără pensii și salarii? Ce se întâmplă cu milioanele de români abandonați în sărăcie?

Fără să îndemnăm la polemici sau la atitudini neconforme cu respectul față de Lege, România a ajuns o țară în care totul este posibil!

Războiul din Ucraina se muta în România? Este vinovat președintele rus Vladimir Putin de sărăcia românilor?

28 Iulie 2022 - Războiul din Ucraina se muta în România? Este vinovat președintele rus Vladimir Putin de sărăcia românilor?

De la o zi la alta sărăcia creste, asa cum devine omniprezența și manipularea! Experimentele nu lipsesc! La ce ajută minciuna?

Ce șansă ar avea Nicolae Ceaușescu dacă, ipotetic vorbind, ar candida la apropiatele alegeri prezidențiale?

27 Iulie 2022 - Ce șansă ar avea Nicolae Ceaușescu dacă, ipotetic vorbind, ar candida la apropiatele alegeri prezidențiale?

Psihologia politică rămâne o carte deschisă! De 32 de ani, românii merg la VOT cu speranța la o viață mai bună! Bună credință ajută? De unde vin președinții României?

Nicolae Radu

Articole: 26
"Nicolae Radu a ocupat functii importante in sistemul national de securitate precum: Sef Centru de Expertiza Psihologica in cadrul SPP, Director Imputernicit la Centrul de Psihosociologie al MAI, consilier secretar de stat MAI, consilier CSAT, Administratia Prezidentiala si purtator de cuvant al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza". Radu Nicolae este profesor universitar dr. in cadrul Universitatii "Spiru Haret" din Bucuresti. Din anul 2018, in calitate de profesor asociat, a predat cursuri de Ledership, Laborator de specialitate - Servicii de informatii si Psihopatologie militara in cadrul Universitatii Bucuresti. Din anul 2015, Nicolae Radu este abilitat conducator de doctorat pentru Informatii si securitate nationala in cadrul Universitatii Nationale de Aparare "Carol I". In prezent, Nicolae Radu are preocupari operationale in spatiul intelligence, de prevenire si combatere a terorismului"