Încă o autorizație ilegală de construire, emisă de Gabriela Firea, anulată de instanță. ”S-a intervenit ilegal asupra fațadei clădirii”

Luni, 05 Decembrie 2022, ora 19:59
5283 citiri
Încă o autorizație ilegală de construire, emisă de Gabriela Firea, anulată de instanță. ”S-a intervenit ilegal asupra fațadei clădirii”
Cafenea din strada Știrbei Vidă, București FOTO: Facebook/ Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat în seara zilei de luni, 5 decembrie, că instanța a anulat autorizația de construire pentru un imobil dintr-o zonă protejată unde funcționează o cafenea. Edilul spune că proprietari de la parter au sistat furnizarea de gaze către locatari.

”Încă o autorizație ilegală de construire, emisă de Gabriela Firea, a fost anulată de instanță. Imobilul din Știrbei Vodă 68, aflat în zonă protejată, a cărei terasă a fost închisă abuziv cu geamuri termopan de proprietarii spațiului de la parter, trebuie readus la starea inițială.

Practic, s-a intervenit ilegal asupra fațadei clădirii și s-a modificat funcțiunea terasei în cafenea. Totul, fără acordul Asociației de proprietari.

Prin acest demers, proprietarii spațiului de la parter au blocat și accesul la contorul de gaze al blocului și au sistat furnizarea de gaze către locatari.

Decizia Curții de Apel de anulare a autorizației de construire este definitivă și este încă o dovadă a modului haotic și abuziv în care a lucrat fosta administrație”, a transmis Nicușor Dan.

#autorizatie de construire ilegala, #Gabriela Firea, #stirbei voda 68, #anulare autorizatie de construire, #cafenea , #constructii