Întârzieri pe un important lot din Autostrada București Sud: ”Nu se poate finaliza în luna august” FOTO

Marti, 18 Iunie 2024, ora 16:11
2702 citiri
Întârzieri pe un important lot din Autostrada București Sud: ”Nu se poate finaliza în luna august” FOTO
Lucrări pe A0Sud FOTO Facebook/Cristian Pistol

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunțat marți, 18 iunie, că Lotul 3 (Bragadiru-Joița) al A0Sud nu se poate finaliza în august, așa cum a promis antreprenorul grec.

Noul termen avansat de antreprenor pentru finalizarea lotului 3 Bragadiru - Joiţa este sfârşitul lunii septembrie.

Lotul 3 (Bragadiru - Joiţa) al A0 Sud nu se poate finaliza în luna august 2024, aşa cum a promis de nenumărate ori antreprenorul grec! Noul termen avansat de antreprenor (Aktor) după verificările de astăzi din şantier este finalul lunii septembrie 2024. Atenţionez însă constructorul că pentru recuperarea întârzierilor şi deschiderea circulaţiei la noul termen avansat este necesar urgent să se lucreze în şantier în cel puţin două sau chiar trei schimburi!”, a scris Pistol pe Facebook.

Șeful CNAIR a precizat că întârzieri majore se înregistrează în mai multe puncte din şantier care au devenit critice: pasajul de la Bragadiru, pasajul de la Ogrezeni, pasajul peste calea ferată, pasajul de la Tegheş şi relocarea liniilor electrice aeriene ale Transelectrica din zona localităţii Ciorogârla.

”Tergiversarea lucrărilor pe cei 17,96 km ai acestui lot aduce prejudicii majore românilor în special din cauza întârzierilor înregistrate în circulaţia pe principala rută de tranzit Piteşti - Bucureşti - Constanţa. Noi ne-am îndeplinit până acum toate obligaţiile contractuale asumate faţă de antreprenor, inclusiv cele financiare, iar în acest moment CNAIR nu are nicio plată restantă faţă de constructorul grec Aktor”, a mai scris Pistol.

Cum decurg lucrările pe Valea Oltului: ”Au fost defrișate aproximativ 20% din cele 10 hectare de pădure” VIDEO
Cum decurg lucrările pe Valea Oltului: ”Au fost defrișate aproximativ 20% din cele 10 hectare de pădure” VIDEO
CNAIR a anunțat vineri seară, 12 iulie, că, în primele cinci zile, s-a defrişat 20% din suprafaţa din apropierea DN 7 necesară pentru lurările la Autostrada Sibiu-Piteşti. ”Ziua a 5-a...
”Golden Gate” de România în reparații. Până când are termen constructorul să refacă lucrările la asfalt
”Golden Gate” de România în reparații. Până când are termen constructorul să refacă lucrările la asfalt
CNAIR anunţă, marţi, 16 iulie, că asfaltul pe Podul Brăila va fi refăcut, până la finalul lunii august, în conformitate cu soluția din proiect. De asemenea, compania anunţă discuţii...
#autostrada a0 sud, #intarzieri, #lucrari, #bragadiru, #cristian pistol, #cnair , #autostrada
  1. Un mort şi şase răniţi la Paris după ce o mașină a intrat pe terasa unei cafenele. Șoferul a fugit de la locul faptei și e căutat de polițiști VIDEO FOTO
  2. Ce a lipsit din „discursul regelui“. Cinci mari probleme pe care guvernul laburist britanic trebuie să le rezolve
  3. Un val de jafuri a pus pe jar poliția suedeză. Deși zeci de locuințe au fost sparte în centrul capitalei Stockholm, nu există niciun suspect
  4. Strigătul disperat al fermierilor: „E totul uscat. Ne vom duce toate animalele la abator”. „Ar trebui să nu stăm la mâna Comisiei Europene”
  5. Liderul extremei drepte din PE a votat împotriva rezoluției de susținere a Ucrainei. "Fragilizează unitatea europeană"
  6. Una dintre gărzile de corp care au intervenit în timpul tentativei de asasinat asupra lui Trump este o rusoaică
  7. Atac dur la adresa lui Biden al unui înalt oficial american. "E doar o marionetă. O unealtă prin care stânga își impune agenda"
  8. Un britanic este noul reprezentant al Alianței Nord-Atlantice în Ucraina. Cine este el și care este scopul trimiterii sale la Kiev
  9. Trump renunță la diplomație. Taiwanul trebuie să plătească pentru că SUA îl apără. "Nu suntem diferiţi de o companie de asigurări"
  10. Angela Merkel împlinește 70 de ani: omagii şi regrete