Se închide A2 pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, luni, timp de 10 ore. Motivul pentru care s-a luat decizia

Duminica, 04 Iunie 2023, ora 22:44
3815 citiri
Se închide A2 pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, luni, timp de 10 ore. Motivul pentru care s-a luat decizia
FOTO Arhiva Ziare.com

Circulaţia rutieră va fi deviată luni pe Autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, prin nodul rutier Drajna, în funcţie de valorile de trafic, măsura fiind luată de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Poliţia Română, în intervalul orar 12:00 - 22:00.

"Având în vedere că pe tronsonul kilometric 142 - 148, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, traficul este deviat către calea 1, unde se circulă pe câte o bandă pe sens, în vederea fluidizării traficului, se va recurge la oprirea circulaţiei pe sensul către litoral, în anumite intervale orare, pentru a permite deplasarea pe două benzi a celor care circulă pe sensul către Capitală", se arată într-un comunicat al CNAIR.

Astfel, reprezentanţii companiei de drumuri recomandă celor care intenţionează să plece dinspre Bucureşti spre Constanţa să ţină cont că, în intervalul orar 12:00-22:00, traficul va fi deviat, pentru anumite perioade, prin nodul rutier Drajna şi nu vor mai putea continua deplasarea pe Autostrada A2, să utilizeze următoarea rută: A2 (Bucureşti - Nod Rutier Drajna) - DN21 (Nod Rutier Drajna - Slobozia) - DN2A (Slobozia - Ţăndărei - Giurgeni - Hârşova - Ovidiu - Constanţa.

Pentru evitarea timpilor de aşteptare în coloană, cei care se întorc de la mare pot opta pentru rute alternative la Autostrada A2, respectiv: DN 2A Constanţa - Hârşova - Slobozia - Urziceni - DN 2 - Bucureşti; A2 - Feteşti sau Drajna - DN 3A - Lehliu-Gară - DN 3 - Fundulea - Bucureşti;

DN 3 Constanţa - Murfatlar - Adamclisi - Ostrov (traversare cu bacul) - Călăraşi - DN 21 Călăraşi - Drajna - A2 Drajna - Bucureşti (sau din municipiul Călăraşi - DN 3 - Lehliu-Gară - Fundulea - Bucureşti).

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., dar şi pe paginile de socializare ale companiei.

Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte cu delegaţia FMI
Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte cu delegaţia FMI
Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte miercuri, 4 octombrie, cu reprezentanţii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional. O echipă a FMI, condusă de Jan Kees Martijn, şeful misiunii...
Cătălin Predoiu, atac la USR în plenul Parlamentului: „Aţi plecat de la guvernare cu pantalonii murdari, la prima bătălie”
Cătălin Predoiu, atac la USR în plenul Parlamentului: „Aţi plecat de la guvernare cu pantalonii murdari, la prima bătălie”
Ministrul de Interne Cătălin Predoiu a lansat marţi, 3 octombrie, în plenul Camerei Deputaţilor, un atac la adresa USR despre care spune că s-a retras de la guvernare „cu pantalonii...
#autostrada, #A2, #trafic deviat , #autostrada