Autovehicule rulate Mercedes-Benz pentru orice buzunar

Advertorial
Joi, 19 Mai 2022, ora 19:15
9656 citiri
Autovehicule rulate Mercedes-Benz pentru orice buzunar

Mercedes-Benz reprezintă de aproape un secol una dintre cele mai râvnite mărci de autovehicule de pasageri și respectiv comerciale la nivel mondial. Cu o evoluție dominată de tehnică și produse premium, gama de autoturisme Mercedes-Benz și-a impresionat publicul în toate etapele sale de existență.

Astăzi varietatea de modele Mercedes-Benz reprezintă un identificator al succesului înregistrat de brandul auto la nivel internațional.

Rețeaua de distribuție auto este bine organizată și în România, cu dealeri performanți precum Țiriac Auto în principalele orașe ale tarii: București, Brașov, Bacău, Constanta, Pitești sau Oradea.

Modelele Mercedes-Benz în rețeaua Țiriac Auto

Lista de modele auto Mercedes-Benz se împarte între autoturisme - cu modele compacte, limuzine, t-modell, coupe-uri, variante SUV, cabriolet sau roadster și monovolume, fie că vorbim despre mașini noi sau mașini rulate Mercedes.

Aproximativ 60 de versiuni de modele și variante derivă din gama Mercedes Benz, inclusiv AMG, Mercedes EQ (mașini electrice) și submarca de lux Maybach.

Mașini pentru toate destinațiile

Indiferent care este destinația, gama Mercedes oferă variante pe toate gusturile. Calitatea de excepție a produselor Mercedes-Benz este greu concurată de mărci precum BMW sau Audi, în timp ce varietatea modelelor nu este detronată de niciun alt brand auto.

Campion la capitolul varietate de modele auto

Mercedes-Benz a înregistrat un avânt major în zona dezvoltărilor de modele electrice precum limuzina EQS, SUV-urile EQA, EQB, EQC sau monovolumul EQV.

Variantele Mercedes compacte includ Clasa A și Clasa B în timp ce zona de limuzine prezintă numeroase variante de modele: Clasa A, Clasa C, Clasa E și Clasa S (denumite și A Klasse, B Klasse, C Klasse, E Klasse și respectiv S Klasse).

Producătorul auto nu a lăsat niciodată în urmă variantele sale coupe, care se regăsesc pe modelele CLS, CLA, Clasa C, Clasa A și AMG GT.

SUV-urile dețin o zonă specială în gama Mercedes Benz, cu 12 variante motorizate electric sau termic: EQA, EQB, EQC, GLA, GLB, GLC (inclusiv SUV coupe), GLE (inclusiv SUV coupe), GLS, Mercedes-Maybach GLS și Clasa G.

Toate aceste modele pot fi achiziționate ca unități noi prin rețeaua de distribuție Mercedes în Romania.

Și clienții de mașini rulate se pot bucura de un Mercedes de calitate

Calitatea autovehiculelor Mercedes-Benz noi sau rulate reprezintă un avantaj și în cazul achizițiilor de mașini în sistem second hand. Pentru a beneficia însă de toate avantajele unei mașini de top, este necesară verificarea detaliilor autoturismului, iar cei mai în măsură să realizeze aceste servicii sunt tot dealerii Mercedes autorizați, precum Țiriac Auto - prin divizia sa, Țiriac Auto Rulate. Apelând la acest distribuitor, nu există riscul unui istoric modificat, al unui rulaj incorect prezentat sau a existenței unor piese necorespunzătoare.

Servicii auto certificate - Mercedes Benz Certified

Și în cazul unei achiziții Mercedes SH, dealerul Țiriac Auto pune la dispoziție servicii de cea mai înaltă calitate, fără riscuri la care sunt uzual expuse mașinile rulate. Programul Mercedes-Benz Certified include mașinile second-hand cu o vechime de maximum 6 ani și rulaj mai mic de 150.000 de kilometri verificarea multipunct a mașinii, istoric real și transparent, garanție europeană, rulaj garantat de dealer și alte servicii precum test-drive, conditii speciale de finanțare, buy back sau trade in. Pentru că atunci când vine vorba despre mașini premium, este esențial ca serviciile să fie la înălțimea produsului și viceversa.

Citeste si:
Șase săptămâni de coșmar pentru o familie cu un copil în scaun cu rotile. ”Orașele românești par gândite pentru mașini, nu pentru oameni”
Șase săptămâni de coșmar pentru o familie cu un copil în scaun cu rotile. ”Orașele românești par gândite pentru mașini, nu pentru oameni”
O familie de români stabilită în Italia a petrecut șase săptămâni în țara natală, alături de copilul lor, Mihai, diagnosticat cu SMA1, nevoit să se deplaseze în scaun cu rotile....
Gigantul Daimler pregătește o investiție de aproape 675 milioane de lei în România. Oficialii germani au cerut ajutor de stat
Gigantul Daimler pregătește o investiție de aproape 675 milioane de lei în România. Oficialii germani au cerut ajutor de stat
Gigantul german Daimler pregătește o investiție în valoare de 674,4 milioane de lei în România, pentru care a cerut ajutor de stat de 185,4 milioane de lei, conform datelor publicate de...