Iată ce avantaje aveți la închiriere automacara 90 tone prin Eugen Trans

Advertorial
Marti, 11 Octombrie 2022, ora 17:19
4410 citiri
Iată ce avantaje aveți la închiriere automacara 90 tone prin Eugen Trans
FOTO: eugentrans.ro

Orice domeniu de activitate necesită diverse lucruri care vă ajută să duceți la bun sfârșit anumite sarcini. Atunci când vorbim despre domeniul construcțiilor de imobile, clădiri de diverse dimensiuni, drumuri și poduri, esențiale sunt utilajele de mari dimensiuni. Încadrăm aici inclusiv automacaralele, excavatoarele, buldozerele și nu numai.

Eugen Trans este o companie care poate fi de ajutor pentru toți cei care sunt interesați de serviciile de închiriere a unor astfel de utilaje. Automacaralele în general dispun de un sistem hidraulic care este atașat unui șasiu. Ajută la ridicarea diverselor greutăți, în special a materialelor de construcții foarte grele. Astfel că pot fi esențiale pentru construcții fel de fel.

Servicii de închiriere automacara - avantajoase pentru cei interesați

Pentru cei care au în plan să construiască o clădire, o casă sau orice alt spațiu de acest gen, inclusiv un pod, pot apela la serviciile de închiriere automacara de la Eugen Trans. Veți descoperi oferte avantajoase la care diferă prețul în funcție de anumite caracteristici precum:

  • Perioada în care vreți să închiriați utilajul.
  • Tipul de utilaj și dimensiunea sa: automacaralele pot avea diverse tone, deci capacitate diversificata de ridicare.
  • Condițiile de închiriere.
  • Condițiile de predare.
  • Accesoriile care le include sau nu utilajul.

Închiriere automacara de la Eugen Trans - de ce veți prefera aceste servicii

Dacă sunteți și voi interesați de serviciile de inchiriere automacara 90 tone, atunci cei de la Eugen Trans vă pot fi de ajutor cu siguranță. Asta pentru că dispun de o flotă vastă de automacarale de la 18 tone până la 200 de tone. În funcție de tipul lucrării pe care o aveți în vedere și de materialele pe care le veți folosi puteți alege exact acea automacara necesară.

În cazul automacaralelor de 90 de tone veți găsi la Eugen Trans si brandul renumit Liebherr. Veți prefera să le închiriați de la ei datorită faptului că veți primi utilajul gata pregătit, verificat înainte. Modelele de 90 tone au un consum mai scăzut de combustibil, ceea ce nu poate veni decât în avantajul vostru. De asemenea sunt special concepute, astfel încât să poată fi conduse cu ușurință pe drumurile pietruite.

Veți închiria de la Eugen Trans automacarale care au mai multe configurații. Ceea ce înseamnă că este mai ușor de utilizat și toate aceste configurații ajută în vederea îndeplinirii sarcinilor.

Caracteristicile automacaralelor de la Eugen Trans

Despre automacaralele de la Eugen Trans, în special cele de 90 de tone trebuie să știți că dispun de ECO mode și ECO drive ceea ce înseamnă că sunt foarte economice. Alături de acest fapt au dimensiuni compacte, dar sunt foarte sigure datorită brațului telescopic lung care este predispus cu 3 axe.

Acestea pot ridica greutăți impresionant de mari, despre care puteți afla mai multe de la reprezentanți. În pagina lor oficială eugentrans.ro veți vedea toate caracteristicile, specificațiile tehnice și informațiile despre serviciul de închiriere. Puteți cere informații suplimentare cu ajutorul unui formular special pe care îl veți găsi pe pagină. Alegeți serviciile care vă avantajează, cu ajutorul Eugen Trans.

Contact:

contact@ eugentrans.ro

Sursa foto: https://www.eugentrans.ro/

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Samsung a lansat primul inel inteligent. Ce poate face Galaxy Ring și când va intra pe piață FOTO/VIDEO
Samsung a lansat primul inel inteligent. Ce poate face Galaxy Ring și când va intra pe piață FOTO/VIDEO
Compania Samsung lansează primul inel inteligent care promite funcţii de sănătate şi va fi comercializat în trei culori. Fără a lăsa jurnaliştii să-l fotografieze, Samsung a prezentat...
Renault dezvăluie modelul electric R5, inspirat din cea mai vândută mașină a sa din toate timpurile FOTO
Renault dezvăluie modelul electric R5, inspirat din cea mai vândută mașină a sa din toate timpurile FOTO
Renault a dezvăluit, la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, mult aşteptatul model electric R5, inspirat direct de cel mai vândut vehicul al său în 1972, producătorul auto francez...
#avantaje, #inchiriere automacara, #eugen trans , #stiri auto