Mărturia unui pasager din avionul aterizat de urgență la București, după ce pilotului i s-a făcut rău: „Dumnezeu să-l binecuvânteze pe copilot”

Luni, 27 Martie 2023, ora 08:57
5487 citiri
Mărturia unui pasager din avionul aterizat de urgență la București, după ce pilotului i s-a făcut rău: „Dumnezeu să-l binecuvânteze pe copilot”
Un orădean a povestit atmosfera din avionul aterizat de urgență la București după ce pilotului i s-a făcut rău FOTO Pixabay

Un orădean în vârstă de 43 de ani aflat, alături de soție și cei doi copii, în avionul Tarom care s-a întors din drum și a aterizat de urgență la București, după ce pilotului i s-a făcut rău a povestit pentru Bihoreanul experiența avută.

Orădeanul povestește că încă dinainte de urcarea în avion check-in-ul bagajelor pentru acest zbor s-a făcut cu dificultate pe Aeroportul din Timișoara. Apoi, înainte de îmbarcare, pasagerii ar fi fost puși să aștepte într-o „încăpere de 80 mp, unde nu funcționa nici un fel de ventilație”. Unui pasager i s-ar fi făcut rău, iar lumea striga să se deschidă o ușă că nu este aer, lucru care până la urmă s-a întâmplat.

Potrivit orădeanului, oamenii erau deja agitați când au aflat că pilotul întârzie. „Ce să vezi, aflăm, după ce vedem că avionul nu se mai termină de alimentat, că pilotul nu este. Întârzie. Cred că era bolnav înainte să urce la manșă”, a declarat orădeanul pentru Bihoreanul.

Orădeanul a mai povestit că după circa o oră și un sfert de zbor aeronava s-a înclinat brusc și a început o întoarcere. „Ceva nu era în regulă. Eram undeva deasupra Bulgariei. Ne anunță prin vorbitor că aeronava se întoarce la București. Lumea era confuză, nu înțelegeai aproape nimic din comunicație. Ca să înțelegi ceva, trebuia să stai cu urechea lipită de difuzor”, a explicat bărbatul.

Potrivit turistului, „lumea era neliniștită”, dar ieșiri nervoase. „Copilotul cred că a luat cea mai înțeleaptă decizie. Probabil cunoștea bine aeroportul din București. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe copilot. A fost o aterizare nu foarte profi, dar a fost”, a mai declarat orădeanul, care a ajuns în final în Egipt, împreună cu familia.

#avion, #pilot, #urgenta, #Bucuresti, #Egipt , #eveniment