Un avocat riscă închisoare pentru că a umblat în șosete în fața secretarei: ”Când sunt gol gândesc mai bine”

Luni, 20 Martie 2023, ora 16:30
2782 citiri
Un avocat riscă închisoare pentru că a umblat în șosete în fața secretarei: ”Când sunt gol gândesc mai bine”
Bărbat în șosete și adidași FOTO Unsplash

Un avocat din Elveția este acuzat de ”exploatare multiplă” și riscă 14 luni de închisoare condiționată și o amendă de 1.200 de euro pentru că a defilat doar în șosete prin fața secretarei sale.

Femeia a fost angajată în urmă cu trei ani și a descoperit rapid obiceiul ciudat al avocatului de a se dezbrăca și de a rămâne doar în șosete, astfel că a făcut o plângere, potrivit site-ului FM1 Today, citat de Libertatea.

Secretara admite că, atunci când nu purta haine, avocatul era mai bine dispus, motiv de altfel folosit drept scuză și de către bărbat.

”Când sunt gol, gândesc mai bine”, a spus acesta, potrivit rechizitoriului.

Au fost mai multe astfel de episoade. Prima dată i-a spus că vrea să se dezbrace pentru că „se simțea stresat”. Fără să aștepte un răspuns de la asistenta sa, „hainele erau deja jos, iar bărbatul defila gol, numai în șoșete, prin secretariat. Din nou și din nou, „victima a trebuit să suporte vederea organelor sale genitale“, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Secretara a declarat că era dependentă financiar de locul de muncă, drept urmare nu putea să renunțe, motiv pentru care avocatul a fost acuzat de ”exploatare multiplă într-o situație de urgență”.

Parchetul din Skt. Gallen cere acum 14 luni de închisoare condiționată și o amendă de 1.200 de franci.

#avocat, #inchisoare, #sosete, #secretara , #stiri internationale