Avocata care a renunțat la carieră și a devenit creator pe OnlyFans: Într-o lună a câștigat salariul pe care îl primea într-un an

Luni, 27 Martie 2023, ora 22:19
8141 citiri
Avocata care a renunțat la carieră și a devenit creator pe OnlyFans: Într-o lună a câștigat salariul pe care îl primea într-un an
Tânăra care a renunțat la cariera de avocat FOTO arhiva personală

Jazmen Jafar, în vârstă de 27 de ani, și-a dat demisia la mai puțin de 6 luni după ce și-a obținut primul job ca avocat pentru a deveni creator pe OnlyFans cu normă întreagă.

Postul ei de avocat era plătit cu 75.000 de dolari pe an, dar Jazmen a câștigat aceeași sumă în luna februarie și a făcut mai mult de 180.000 de dolari în primele trei luni ale acestui an prin intermediul OnlyFans.

Pentru a-și proteja intimitatea, tânăra folosește numele Jazmen Jafar pe OnlyFans. Profilul ei OnlyFans conține aproape 1200 de postări și 2200 de videoclipuri, oferind transmisiuni live zilnice la prețul de 7 dolari pe lună.

Insider a verificat documente care confirmă identitatea ei reală, angajarea anterioară și veniturile ei.

Jafar a spus că și-a petrecut cea mai mare parte a vieții urmând un traseu stabilit de părinții ei din Orientul Mijlociu; ea a trecut examenul de barou și a mers la interviul de angajare sperând că nu va obține postul, pentru că nu dorea să urmeze o carieră în domeniul juridic, dar a acceptat pentru a-și mulțumi familia.

"Înainte, când viitorul meu era atât de bine conturat și aveam o carieră juridică lungă și stabilă în desfășurare, uram gândul viitorului", a declarat ea pentru Insider.

Creatoarea de conținut, care postează fotografii și videoclipuri nud pe platformă, și-a lansat contul de OnlyFans la începutul anului 2021, înainte de a se alătura firmei de avocatură în octombrie, același an. Apoi a lucrat și ca creator de conținut pentru a-și crește veniturile și a renunțat în cele din urmă la cariera sa juridică în martie 2022.

"Lucram la firma de avocatură în timpul zilei și, seara, mă întorceam acasă și filmam conținut", a spus ea. "Filmam tot weekendul și era mereu ciudat să merg la birou luni dimineața și colegii să mă întrebe cum mi-am petrecut weekendul și eu să spun: 'Doar relaxându-mă în casă'.

Jafar lucra zece ore pe zi la firma de avocatură și, în ciuda faptului că acum muncește mai multe ore, a declarat că este mai fericită.

Ea a spus că familia ei a fost șocată când le-a spus despre activitatea ei pe OnlyFans; deși nu sunt de acord, Jafar a declarat că încă o iubesc.

"Lumea se schimbă foarte mult, iar căile tradiționale de carieră nu mai sunt ceea ce erau", a spus Jafar. "În trecut, job-uri precum avocat, inginer și medic îți aduceau bani și stabilitate, dar acum, cu internetul, există oportunități nelimitate cu ceea ce poți face."

Ea a declarat că decizia de a renunța la cariera de avocat nu a fost niciodată despre bani, ci că OnlyFans a fost un "vehicul" pentru a scăpa de o carieră în care nu era fericită.

"Mulți oameni nu realizează că mulți avocați sunt nefericiți, și mi se spune adesea că sunt nebună pentru că am renunțat la un loc de muncă în domeniul juridic pentru a fi o lucrătoare sexuală."

Jafar dorește acum să pledeze pentru drepturile lucrătorilor sexuali și să se extindă în alte forme de creare de conținut. A înființat un canal YouTube, unde își folosește cunoștințele juridice pentru a ajuta creatorii de conținut de pe OnlyFans să-și revizuiască contractele în mod neoficial, dacă au agenți.

"Scopul meu este de a sparge unele dintre stereotipurile asociate cu munca sexuală și de a arăta oamenilor că nu este o ultimă soluție", a spus ea. "Pentru mine, este o primă opțiune, deoarece aveam un loc de muncă bine plătit pe care l-aș fi putut face toată viața. Am ales asta pentru că am vrut libertate și fericire."

#avocata, #renuntare, #cariera, #OnlyFans, #castiguri , #stiri magazin