Primul trailer pentru filmul dedicat vietii lui Ayrton Senna (Video)

Miercuri, 01 Septembrie 2010, ora 10:52

   

Primul trailer pentru filmul dedicat vietii lui Ayrton Senna (Video)
Universal a publicat primul trailer al documentarului despre viata triplului campion mondial Ayrton Senna, care va aparea pe marile ecrane in aceasta toamna.

Regizat de Asif Kapadia, castigator al premiului BAFTA, documentarul include imagini exclusive oferite de Formula One Management si familia fostului pilot.

Proiectul a fost sprijinit direct de personalitati marcante ale Formulei 1, precum Bernie Ecclestone, Ron Dennis sau Frank Williams.

Productia documentarului fost deja incheiata, iar filmul a putut fi vizionat de o serie de fosti piloti si jurnalisti din Formula 1.

Documentarul va aparea in cinematografe in toamna acestui an si va prezenta imagini inedite din viata si cariera lui Ayrton Senna.

Pilotul brazilian si-a inceput cariera in Formula 1 in 1984, cucerind trei titluri mondiale (1988, 1990 si 1991).

Pe 1 mai 1994, Ayrton Senna si-a pierdut viata in urma accidentului violent de pe pista circuitului de la Imola. Tragedia s-a produs cand brazilianul a intrat in virajul Tamburello, cu o viteza de aproximativ 217 km/h, iar monopostul Williams a lovit un zid de beton. Una din rotile din fata a ricosat spre cockpit si la ucis pe triplul campion mondial.

Tragedia petrecuta in 1994 a schimbat pentru totdeauna normele de siguranta aplicate in Marele Circ, spectacolul fiind sacrificat in numele sigurantei pilotilor.

Urmariti mai jos trailerul filmului dedicat lui Ayrton Senna:

Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1686 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor