Înapoi la listarea arhivei

03 Septembrie 2011 - Razie a vamesilor bacauani in complexul comercial din Piata Buhusi

Inspectorii vamali din cadrul DJAOV Bacau au organizat o actiune de control in doua locatii din orasul Buhusi, respectiv in Complexul Comercial din piata centrala si la o societate situata in strada

03 Septembrie 2011 - Se redeschide punctul de vamuire de la Onesti

Punctul de vamuire a coletelor din Onesti se redeschide. Dupa doua luni, presedintele ANAF sia schimbat pozitia, insa numai dupa scandaluri, tensiuni si proteste din partea onestenilor si a

03 Septembrie 2011 - Rezultate slabe in lupta cu tigarile de contrabanda

Ultima actiune a fortelor de ordine sa terminat cu patru amenzi date si aproape 300 de pachete confiscate.

03 Septembrie 2011 - Educatie cu "cantec": Continua scandalul la Gradinita nr. 33

Scandalul de la Gradinita nr. 33 din Bacau, care s-a derulat in lunile februarie-martie ale acestui an, este pe cale sa revina.

03 Septembrie 2011 - Pompierii bacauani au pierdut "la mustata" locul I

Pompierii bacauani au urcat pe podium insa doar pe locul al II-lea la etapa finala a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta.

03 Septembrie 2011 - Karting: Campionatul national se incheie in Bacau

Editia 2011 a campionatului national de karting se va incheia in Bacau. Circuitul Selena Motor Sport va gazdui sambata si duminica etapa finala a competitiei.

03 Septembrie 2011 - "Masina de presa" a poposit in acest weekend in Bacau

Festivalul "Masina de Presa", care se desfasoara in perioada 3-5 septembrie, a inceput oficial. Bacauanii pot admira in aceste zile adevarate bijuterii pe patru roti.

03 Septembrie 2011 - Noi sefii scoase la bataie in Spitalul Judetean de Urgenta

Noi posturi de sefi de sectie sunt scoase la concurs in Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. Astazi este ultima zi in care candidatii isi mai pot depune dosarul. Pana acum, sefia a trei sectii nu a

03 Septembrie 2011 - Festivalul National de Folclor si Traditii Populare "ZESTREA"

Asociatia Culturala "Ca la noi" Bacau, Primaria si Consiliul Local organizeaza, sambata, 3 septembrie, editia a II-a a Festivalului National de Folclor si Traditii Populare "ZESTREA".

03 Septembrie 2011 - S-a incheiat si BAC-ul de toamna

Absolventii de liceu inscrisi la examenul maturitatii pot rasufla usurati. Vineri s-au incheiat examenele scrise din cadrul sesiunii august-septembrie a bacalaureatului.

03 Septembrie 2011 - Viorel Hrebenciuc (PSD): "Stavarache este candidatul USL la Primaria Bacau"

USL si-a stabilit candidaturile pentru alegerile locale de anul viitor, atat la consiliile judetene, cat si la primariile municipiilor de resedinta.