Înapoi la listarea arhivei

07 Iulie 2012 - Traficanti de persoane bagati la inchisoare

Doua persoane, un barbat si o femeie, el in varsta de 69 de ani, din Braila, si ea de 43 de ani, din Bacau, au fost depistate si incatusate de politistii de la Sectia 1.

07 Iulie 2012 - Lesinati de caldura

Bacauanii fac tot mai greu fata temperaturilor de cuptor. Canicula le-a venit de hac unora dintre cei care s-au aventurat pe strada, in plin soare, in ultimele zile.

07 Iulie 2012 - S-a tras cortina peste Festivalul "Bobocel de la Bacau"

Vineri seara concurentii, organizatorii si invitatii speciali ai Festivalului concurs "Bobocel de la Bacau" si-au luat la revedere de la publicul spectator pana la urmatoarea editie.

07 Iulie 2012 - Putine cursuri de calificare pentru someri

In aceasta luna, numarul de cursuri pe care Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Bacau le va incepe va fi si mai mic fata de perioada de iarna si de primavara.

07 Iulie 2012 - Karting / Campionatul National "Dunlop": Etapa a treia, in Bacau

Sambata si duminica, circuitul bacauan "Selena Motor Sport" va gazdui etapa a treia a Campionatului National de Karting "Dunlop", ce se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

07 Iulie 2012 - Inspectorii APIA numara oile

Angajatii Centrului Judetean al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) sunt in plina campanie de verificare a exploatatiilor de oi si capre ale caror proprietari au solicitat

07 Iulie 2012 - A venit la parchet in audienta si a plecat cu un dosar penal

Este cazul unui tanar de 20 de ani, din judetul Bacau, care a intrat, ieri, in Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau cu un box.

07 Iulie 2012 - Premiile "Saloanelor Moldovei", editia a XXII-a

Ieri, la Galeriile "Alfa" a avut loc deschiderea expozitiei si festivitatea de premiere a "Saloanelor Moldovei", editia a XXII-a, eveniment organizat de Complexul Muzeal "Iulian Antonescu" Bacau, in

07 Iulie 2012 - S-a incheiat bacalaureatul

La ultima proba a bacalaureatului de vineri, cea la alegere a profilului si specializarii s-au prezentat 4730 de candidati si s-au inregistrat 234 de absente.

07 Iulie 2012 - Strainii implicati in accidentul de autocar si-au reluat deplasarea catre Bulgaria

Acestia au fost preluati de un autocar venit din Bulgaria special pentru a-i transporta la destinatie. Inainte de a iesit din Bacau au trecut pe la Vama de unde si-au recuperat bagajele ramase in