Înapoi la listarea arhivei

25 Mai 2013 - Consiliul Judetean Bacau a tras linie la bugetul pe anul 2012

Veniturile la bugetul judetului au depasit 310 milioane de lei, din care cea mai mare parte au fost directionati care asistenta sociala, protectia mediului si transporturi.

25 Mai 2013 - Material lemnos transportat fara documente legale, confiscat

Politistii din comuna Palanca l-au depistat pe D.C 137, pe Andras K., de 52 de ani, din judetul Covasna, care transporta material lemnos pentru care nu detinea documente de provenienta si transport.

25 Mai 2013 - O suta de tineri vor sa faca afaceri la tara

Trei milioane de euro, atrasi in judet

25 Mai 2013 - Pompele din pasajul subteran au cedat din cauza curentului

Pasajul subteran, pentru unii conducatori auto singura varianta pentru a ajunge intr-un punct din oras, a fost inchis joi seara timp de doua ore.

25 Mai 2013 - Caz demn de manualele de practica judiciara. Cum a reusit ciobanul Costel sa duca de nas un politist si un procuror

Cazul relativ simplu al ciobanului Costel Iosub, din localitatea bacauana Sascut, ar putea fi model de practica judiciara pentru cei care vor sa activeze pe viitor in justitie.

25 Mai 2013 - Zi de inalta traire duhovniceasca pe Valea Oituzului. PS Ioachim Bacauanul a slujit Sfanta Liturghie

Manifestarile dedicate Anului omagial al Sfintilor Imparati Constantin si Elena, in Arhiepiscopia Romanului si Bacaului, au continuat ieri pe Valea Oituzului, in Protopopiatul Onesti. Preasfintitul