Înapoi la listarea arhivei

11 Aprilie 2014 - Doua grupari cale alimentau cu droguri campusurile universitare, saltati de politie si DIICOT. 7 traficanti, retinuti

Doua grupari de traficanti de droguri care vindeau cannabis in liceele din Comanesti si Darmanesti si campusul universitar din Bacau, au fost sparte de politie si DIICOT.

11 Aprilie 2014 - Au inceput lucrarile la strada Milcov

Marti au inceput lucrarile de reabilitare si modernizare a zonei Milcov - I.L. Caragiale intersectie strada Letea.

11 Aprilie 2014 - "Interventie prin terapie ocupationala si art-terapie la minori, tineri si femei, privati de libertate libertate-reinsertie sociala"

Penitenciarul Bacau va participa, in perioada 10 -11.04.2014, la manifestarile din cadrul Work-shop- ului "Interventie prin terapie ocupationala si art-terapie la minori, tineri si femei, privati de

11 Aprilie 2014 - Procesiune solemna pe strazile Bacaului, in Duminica Floriilor

Duminica, de "Florii", Biserica Catolica marcheaza inceputul Saptamanii Sfinte printr-o procesiune pe strazile orasului.

11 Aprilie 2014 - Scad chiriile in HIT Park Hemeius. Alesii cer alt plan de management!

Documentatia privind vanzarea cladirilor care apartin SC Parc Industrial SRL Hemeius (HIT Park) a ajuns de doua ori in dezbaterea alesilor. Directorul HIT Park, Adrian Iordache, a cerut ca imobilele

11 Aprilie 2014 - Concert de promenada, in Parcul Trandafirilor

Duminica, 13 aprilie, Muzica Militara va sustine un concert de promenada in Parcul Trandafirilor din municipiul Bacau.

11 Aprilie 2014 - Cartierul CFR scapa de inundatii. Podul Trebes: demolat si reconstruit

Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacau, a verificat, joi, stadiul in care se afla lucrarile de pe Calea Moinesti, mai exact santierul deschis in locul in care a fost podul peste paraul Trebes.

11 Aprilie 2014 - Fotbal, Liga a II-a / La o victorie de obiectiv

(SC Bacau - CF Braila, sambata, ora 11)

11 Aprilie 2014 - Succes "Altfel". Incepe vacanta!

Saptamana "Scoala Altfel" s-a incheiat. Au fost cinci zile in care elevii au lasat la o parte cartile si caietele pentru a invata lucruri noi, participand la altfel de activitati, in afara scolii.

11 Aprilie 2014 - Titlul de Miss Balul Balurilor, castigat de o eleva din Moinesti

O moinesteanca a fost desemnata, in aceasta seara, cea mai frumoasa scolarita din judetul Bacau, in cadrul Balului Balurilor organizat de Consiliul Judetean al Elevilor.