Înapoi la listarea arhivei

20 Mai 2014 - Slujba speciala pentru investirea noului protopop al Bacaului

Ieri dimineata, la Catedrala Inaltarea Domnului din Bacau a avut loc slujba de investire in functie a noului protopop de Bacau, preotul Costica Busuioc, paroh al Bisericii Sf. Nicolae.

20 Mai 2014 - Sperante si amagiri pentru angajatii Amurco

Ziua de astazi este decisiva pentru muncitorii combinatului chimic Amurco, intrucat, astazi, li s-a promis ca isi vor primi salariile restante de trei luni sau cel putin o buna parte din ele.

20 Mai 2014 - Volei juniori: Pe ultimul loc

CSS Bacau a incheiat pe locul 8, ultimul, turneul final al Campionatului National de volei pentru juniori 1 desfasurat saptamana trecuta, la Constanta.

20 Mai 2014 - "Ne rup afisele non-stop!" Razboi electoral in Primaria Poduri

Daca in majoritatea comunelor din judet campania pentru europarlamentare a fost linistita, la Poduri, atmosfera s-a incins in ultimele zile. Social-democratii si liberalii, mai exact viceprimarul si

20 Mai 2014 - O defectiune la reteaua electrica a ars aparatura electrocasnica a sute de targ-ocneni 20 mai 2014OnestiAdina Pelin

In seara de 12 mai, in zona blocurilor A din Targu-Ocna, s-a produs o defectiune in reteaua de energie electrica a companiei E.ON Moldova Distributie SA.