Înapoi la listarea arhivei

10 Decembrie 2020 - Violator evadat, la Targu Ocna. Autoritatile au inceput cautarea detinutului

Un violator detinut la Targu-Ocna este cautat de autoritati, dupa ce a evadat din centrul de detentie. Fugarul a evadat impreuna cu alti doi detinuti, insa acestia au fost prinsi.

10 Decembrie 2020 - Primarul Viziteu vrea sa creasca taxa de salubritate: "Cuantumul majorarii este acum in analiza"

Primarul Bacaului, Lucian Stanciu-Viziteu intentioneaza sa majoreze taxa de salubritate, care, sustine acesta, este prea mica si nu acopera nici macar costurile cu transportul deseurilor. Intr-o

10 Decembrie 2020 - Alerta! Un tanar a evadat de la Centrul Educativ Targu Ocna. Era condamnat pentru viol

Joi, 10.12.2020, in jurul orei 1830, s-a constatat ca trei persoane internate in Centrul Educativ Targu Ocna au parasit, fara drept, unitatea.

10 Decembrie 2020 - Starea de alerta se prelungeste inca 30 de zile. Nu vor fi petreceri in centrul orasului

Starea de alerta se prelungeste pentru inca 30 de zile. Anuntul a fost facut de Raed Arafat, joi seara.

10 Decembrie 2020 - Cea mai variata gama de echipamente HoReCa pentru mentinere la cald!

Decembrie nu este doar luna cadourilor si a sarbatorilor de iarna, in care cu totii suntem cuprinsi de un sentiment de bunatate si generozitate, ci si perioada in care temperaturile din termometre

10 Decembrie 2020 - Primarul Viziteu sugereaza o majorare a taxei de salubrizare: "La momentul acesta, bacauanii platesc 10 lei lunar, suma care nu acopera nici macar partea de deseuri"

Primarul Bacaului, Lucian Viziteu, a anuntat astazi ca taxa de salubrizare este foarte mica si nu acopera "nici macar partea de deseuri", sugerand o crestere a acestei taxe in anul ce urmeaza.

10 Decembrie 2020 - A murit dr. Dorinel Ichim, fost director al Muzeului de Etnologie din Bacau

Complexul Muzeal Iulian Antonescu anunta decesul cunoscutului etnolog dr. Dorinel Ichim (79 de ani).

10 Decembrie 2020 - Care este secretul BENCOMP si cu ce te ajuta sa il afli?

In articolul de azi vei afla care este secretul firmei Bencomp SRL prin care aceasta a reusit sa ajunga cel mai cautat producator de profile din lemn compozit pentru realizarea amenajarilor

10 Decembrie 2020 - Probleme cu Facebook Messenger. Utilizatorii nu pot folosi aplicatia

Aplicatia de chat, Facebook Messenger, are probleme de functionare. Joi, mii de utilizatori nu au putut folosi aplicatia, aceasta ramanand blocata. Nu se putea trimite sau primi mesaje.

10 Decembrie 2020 - Banii pentru impodobirea Bacaului ajung la "reteaua Cumpanasu"! Primarul Viziteu renunta la societatea Primariei si da 350.000 de lei firmei sefului CNMR Bacau

Banii alocati de Primaria Bacau pentru achizitionarea si montarea bradului si a ornamentelor de sarbatori ajung in contul firmei sefului filialei locale a Coalitiei Nationale pentru Modernizarea

10 Decembrie 2020 - Primarul Viziteu: "Amenajam un traseu semicircular de biciclete pe strada Mioritei"

Primarul Bacaului, Lucian Viziteu, a anuntat ca in perioada urmatoare se va amenaja un traseu de piste de biciclete pe strada Mioritei. Proiectul este finantat prin fonduri UE :

10 Decembrie 2020 - Orban: "Propunerea PNL pentru functia de prim-ministru este Florin Citu"

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat miercuri seara ca propunerea partidului pentru functia de premier este Florin Catu. Decizia a fost luata in Biroul Politic al PNL.

10 Decembrie 2020 - Mandat de executare pentru tentativa de omor, pus in aplicare de politisti

In cadrul activitatilor desfasurate la data de 08 decembrie a.c., politistii bacauani au pus in aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.