Rezultatele 1 - 10 din 10 (0.175 secunde)

Articole despre "soferi gropi strada stefan cel mare"

Soferi exasperati de gurile de canal

Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 07:04
Soferi exasperati de gurile de canal
"Pe strada Bucium sunt 35 de guri de canal care trebuie ridicate la nivel", ne spune disperat un sofer care trece des pe aceasta strada. S-a asfaltat, nimic de zis, dar de ce nu s-a facut treaba pana la capat si soferii sunt nevoiti sa faca slalom printre gropi de mai mici sau mai mari dimensiuni? Asta se intreaba toti soferii. Situatia nu este doar pe Bucium, ci si pe alte strazi vizate de modernizarile din aceasta vara cand s-au schimbat tevile de gaze.

Pe Banca Nationala, muncitorii au

Harta celor mai distruse strazi din Bacau

Duminica, 23 August 2015, ora 07:17
Harta celor mai distruse strazi din Bacau
Pentru ca strazile din municipiul Bacau sunt distruse, soferii au incercat in diverse moduri sa atraga atentia autoritatilor locale si astfel pana acum au postat poze si comentarii pe site-urile de socializare sau au plantat flori in gropile din asfalt. Un tanar programator a intocmit o harta a celor mai proaste drumuri din oras. Acesta este doar un inceput si poate fi actualizata pe masura ce bacauanii se confrunta cu noi strazi care au cedat. "Am fost cu masina la service ca sa-mi schimb

Harta celor mai distruse strazi din Bacau

Marti, 18 August 2015, ora 23:59
Harta celor mai distruse strazi din Bacau
Satui sa-si tot rupa masinile prin gaurile din soselele orasului, bacauanii apeleaza la tot felul de metode de a face haz de necaz si de a sensibiliza autoritatile. Daca de comentarii si fotografii postate pe retelele sociale am auzit, plantarea de flori in gropile din asfalt s-a facut, iata ca un tanar programator a intocmit o harta a celor mai proaste drumuri din oras.

Harta este doar un inceput, ea poate fi actualizata pe masura ce bacauanii se confrunta cu noi strazi care au cedat.

Santierele care dau batai de cap bacauanilor FOTO

Vineri, 08 Mai 2015, ora 07:18
Santierele care dau batai de cap bacauanilor FOTO
Proiectele de infrastructura rutiera, de sanatate, de agrement, de sport si de utilitati au umplut municipiul de gropi si de santuri. Daca la unele investitii se lucreaza de zor, sunt si multe care fie au fost abandonate.

Nervi intinsi pentru soferi

Lucrarile la infrastructura rutiera solicita la maximum rabdarea soferilor, in special in orele de varf. Anul trecut, o jumatate de municipiu a fost in lucru - pasajul Letea, pasajul Margineni, zona Mioritei- Energiei, dar si zona Milcov-I.L.

Strada Stefan cel Mare "arata ca dupa razboi"

Marti, 13 Martie 2012, ora 07:02
Strada Stefan cel Mare "arata ca dupa razboi"
Strada Stefan cel Mare isi arata adevarata infatisare dupa iarna grea. Gerul "a muscat" serios din stratul de asfalt, care a fost turnat cu nici doi ani in urma. Acum, soferii se intreaba cat va mai dura pana se va trece la alte reparatii.

O artera intens circulata si prea putin intretinuta. Asa este strada Stefan cel Mare, care dupa sezonul rece a ramas plina de gropi si denivelari. Chinul este tot pe soferi. Unii dintre ei sunt nevoiti sa vina destul de des pe aici si aproape ca au invatat

Cartierul CFR: Viitorul are noroi la picioare!

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 06:07
Cartierul CFR: Viitorul are noroi la picioare!
Noi vrem asfalt! Una dintre batranele cartiere ale Bacaului, alipite orasului cu multi ani in urma, a fost si mai este inca ignorat din planurile urbanistice de modernizare, cu toate ca, mai ales in campaniile electorale, candidatii la functia de primar al municipiului le-au promis locuitorilor ca vor intra, si ei, in randul lumii civilizate.

Caravana DESTEPTAREA a oprit aproape in fiecare an in acest cartier, consemnand de fiecare data, cu obiectivitate, impreuna cu cetatenii din cartier,

Lucrari de mantuiala pe o strada intens circulata

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 07:14
"N-am vazut asa ceva in tot orasul"

Strada Miron Costin isi arata adevarata fata dupa ninsori. Portiuni intregi din artera destul de circulata sunt, de fapt, gropi. Zapada, sarea imprastiata si apa care balteste au condus la aceasta situatie. Pentru ca strada este cu sens unic, iar masinile sunt parcate pe ambele parti ale drumului, soferii nu prea au cum sa evite gropile.

Ion Scarlat locuieste pe aceasta strada din 1970. Si iarna aceasta i-a urmarit atent pe cei care trebuiau sa faca

"N-am vazut asa ceva in tot orasul": Lucrari de mantuiala pe o strada intens circulata

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 06:09
Strada Miron Costin isi arata adevarata fata dupa ninsori. Portiuni intregi din artera destul de circulata sunt, de fapt, gropi. Zapada, sarea imprastiata sI apa carer balteste au condus la aceasta situatie. Pentru ca strada este cu sens unic, iar masinile sunt parcate pe ambele parti ale drumului, soferii nu prea au cum sa evite gropile.

Ion Scarlat locuieste pe aceasta strada din 1970. Si iarna aceasta i-a urmarit atent pe cei care trebuiau sa faca deszapezire. "Zapada care a ramas este a

Asfaltare cu viteza melcului pe "strazile" municipiului

Joi, 08 Iulie 2010, ora 07:08
Asfaltare cu viteza melcului pe "strazile" municipiului
Aglomeratie, soferi nervosi, strazi stricate si multa mizerie. Asa poate fi descrisa zona de nord a municipiului Bacau.

Proiectul de asfaltare demarat de municipalitate in urma cu cateva saptamani le da mari batai de cap locutorilor din zona de nord a orasului Bacau. Problema locatarilor este insa modul in care se executa lucrarile. Saptamana trecuta, artere importante precum Stefan cel Mare, 22 Decembrie sau Prelungirea Bradului, dar si strazile dintre blocuri au fost decapate de catre

Trei masini pe un loc de parcare, in municipiul Bacau

Miercuri, 30 Iunie 2010, ora 07:08
Trei masini pe un loc de parcare, in municipiul Bacau
Lipsa acuta de parcari in Bacau. Daca ar fi sa facem un raport intre numarul de autoturisme si cel al locurilor de parcare, am constata ca pe un singur loc trebuie sa se inghesuie doua masini si un sfert. Situatia pare a fi una fara iesire. Autoritatile spun ca exista numeroase proiecte in acest sens, bacauanii nu vad nimic palpabil. Poate doar sanctiunile pe care le primesc pentru parcare in locuri interzise.

Peste 50.000 de autoturisme se inghesuie pe 24.668 de locuri de parcare. Asa ca,

Cele mai citite stiri
Firmele bacauanului Dorinel Umbrarescu se mentin in Topul constructorilor
Realizari importante au fost notate in dreptul drumului expres Craiova - Pitesti Ultima luna din ...
Accident produs pe DN 11, cu cinci raniti grav. Circulatia este restrictionata pe sensul de mers Onesti-Brasov
In evenimentul rutier au fost implicate un autocamion Fan Courier si o autoutilitara. In urma ...
Un bacauan a fost incatusat dupa ce a urcat beat la volan de doua ori in aceeasi zi
* in plus, acesta nu avea nici permis de conducere si a provocat scandal la locuinta concubinei La ...