Strada Stefan cel Mare "arata ca dupa razboi"

   

Strada Stefan cel Mare isi arata adevarata infatisare dupa iarna grea. Gerul "a muscat" serios din stratul de asfalt, care a fost turnat cu nici doi ani in urma. Acum, soferii se intreaba cat va mai dura pana se va trece la alte reparatii.

O artera intens circulata si prea putin intretinuta. Asa este strada Stefan cel Mare, care dupa sezonul rece a ramas plina de gropi si denivelari. Chinul este tot pe soferi. Unii dintre ei sunt nevoiti sa vina destul de des pe aici si aproape ca au invatat ce portiuni sa ocoleasca. "Vin de trei-patru ori pe zi si pot sa spun ca este un chin. Este o strada plina de gropi", sustine Florian Craciun. Soferii spun ca nu se vede ca strada a fost asfaltata cu nici doi ani in urma. "Asfaltul trebuia sa tina cativa ani buni. Probabil, acum o sa vina sa repare regii asfaltului", mai crede Florian Craciun. "Cum sa fie mult de cand s-a asfaltat? Treaba de mantuiala, pe banii nostri. Ca soferi, singura solutie este sa nu mai platim datoriile, pana nu ni le repara", arata si Gheorghe Oprisan. "Arata ca dupa razboi. Circul zilnic pe aici si nu este singura strada care arata asa", spune si Radu Silion.

"Nu este singura strada cu gropi"

Soferii sunt suparati si ca strada Stefan cel Mare nu este un caz particular. "Ce sa mai zicem? Problema este ca nu-i singura strada ciuruita. Am stricat pivoti, bucse", spune suparat Gheorghe Oprisan. "Speram sa nu mai fie de acum inainte, dar e vorba doar de sperante", arata resemnat si Gheorghita Lisita.

Municipalitatea sustine ca se vor face reparatii pe mai multe artere. Acestea vor scoate din buzunarele noastre, din nou, sume mari de bani. Oamenii nu sunt insa convinsi ca si calitatea va fi pe masura investitiei, asadar nu dupa mult timp, s-ar putea confrunta din nou cu aceleasi gropi.

Andreea Gavrila
Marti, 13 Martie 2012, ora 07:02
Sursa: Desteptarea.ro
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor