Ajutoare pentru sinistratii din Zemes

   

Sinistratii de la Zemes au primit la ultima sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) ajutoare financiare de urgenta, scrie www.ziaruldebacau.ro.

CJSU a aprobat acordarea unui ajutor financiar in sprijinul persoanelor din comuna Zemes, in valoare de 5.000 lei. Banii vor fi utilizati astfel: 2.000 lei pentru achizitionarea de catre Primaria comunei Zemes a doua masini de spalat automate si a unui frigider, care vor fi repartizate spre folosinta, pe o perioada determinata, familiilor sinistrate care au nevoie de aceste aparate, si 3.000 lei pentru sprijinirea financiara a lui Florin Starpariu pentru plata unor interventii chirurgicale necesare in urma accidentului suferit la explozia din decembrie 2010. La inceputul lunii decembrie a anului trecut, la Zemes sa produs o explozie puternica din cauza unor acumulari de gaze in subteran. Au fost afectate mai multe familii dintrun numar de sase imobile. In prezent, familiile evacuate locuiesc la rude sau prieteni si pana la definitivarea anchetei pentru stabilirea vinovatilor si reconstructia unor locuinte pe noi amplasamente exista o serie de urgente si necesitasi stringente ale acestor familii, mai ales ca iarna bate la usa.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 02:00
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Un jurnalist din Bacau a castigat la CEDO un proces cu statul roman, pentru nerespectarea libertatii de exprimare
Bloggerul bacauan "Aghiuta" - jurnalistul Florin Popescu (Ziarul de Bacau) - a castigat un proces cu ...
Procurorii au clasat dosarul directoarei Teatrului Bacovia, intocmit la sesizarea Agentiei Nationale de Integritate: "Fapta nu exista"
Dosarul penal al Elizei Noemi Judeu, directoarea Teatrului Bacovia, intocmit la sesizarea Agentiei ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor