Alianta USR - Pro Romania "da roade"! Sotia consilierului Gheorghe Huluta, care se ocupa in privat de organizat nunti, a fost transferata la serviciul de stare civila din Primaria Bacau

Miercuri, 03 Noiembrie 2021, ora 07:47
312 citiri
In ciuda deselor indemnuri ale primarului Lucian Stanciu-Viziteu catre bacauani, de a participa la concursurile organizate de municipalitate, unele posturi din Primaria Bacau sunt ocupate prin alte metode. In cazul de fata, Electra Sicilia Huluta, sotia consilierului local Ghiorghe Huluta, de la Pro Romania, a fost transferata de la Primaria Letea Veche pe un post de consilier superior la serviciul de stare civila din Primaria Bacau. Intamplator, postul era liber.

Ghiorghe Huluta si sotia sa, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.