Asociatia Pro Infrastructura: "Ne exprimam speranta ca cel tarziu in primavara anului urmator vom circula la Bacau pe primii kilometri de autostrada din regiunea Moldova"

Sursa: Bacau.NET
Marti, 08 Septembrie 2020, ora 21:15
52 citiri
Cel mai cunoscut ONG pentru infrastructura din Romania, Asociatia Pro Infrastructura, lauda mobilizarea constructorului Umbrarescu pe Centura Bacaului :

"La aproape 2 luni de la finalizarea lucrarilor, CNAIR a deschis saptamana trecuta tronsonul sud-vestic al centurii Bacau de 7,3 km dintre DN11 si DN2 sud.

Pe restul proiectului ce contine primii kilometri de autostrada din regiunea Moldova UMB este foarte bine mobilizat, lucrarile avansand in ritm alert. Podul de 1,2 km peste raul Bistrita a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.