Bacaul, ravasit de ploi

   

Ploile cazute sambata noapte peste Bacaul au umplut orasul de apa. Soferii au avut nevoie de sprijin, iar jandarmii au avut de lucru la scoatarea multor masini ajunse in santuri.
Municipalitatea a intervenit cu vidanje pentru deblocarea cat mai rapida a Pasajului Stefan Guse si a strazilor Poet V. Carlova, Abatorului si Digul Barnat (zona bisericii catolice).

"Pe strada Abatorului cateva autoturisme au fost avariate ca urmare a marcarii necorespunzatoare a santierului din zona. Constructorul va fi sanctionat si va trebui sa isi asume intreaga raspundere pentru avariile produse", a anuntat primarul Cosmin Necula.

Ruperea de nori din aceasta dupa-amiaza a depasit 60 l/m2 iar canalizarea orasului a fost proiectata si construita sa reziste la precipitatii de 50 l/m2.Pasajul St. Guse a fost redeschis circulatiei.

In judet au ramas doua localitati fara curent electric - Malosu si Hemeius. Este vorba despre 707 consumatori nealimentati.
Duminica, 27 Septembrie 2020, ora 11:45
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
VIDEO - Cum lucreaza echipele lui Umbrarescu la centura Bacaului
Noi imagini cu lucrarile de la Centura Bacaului au fost date publicitatii de un observator constant ...
Scandal de proportii in USR - PLUS Bacau! Mai multi membri vor sa atace in instanta lista depusa de Alianta pentru Parlament
Gheorghe Saftiuc, Florin Iftime si Viorel Tamba vor sa atace in instanta listele pentru Parlament ...
Perchezitii in Bacau si in alte 12 judete la persoane care ar fi vandut medicamente cu substante stupefiante
Vineri, politistii de combatere a criminalitatii organizate au descins la 23 de locatii si la o ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor